files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Colníci „zhabali“ 146 kartónov cigariet v hodnote viac než 3 500 Eur

Minulý týždeň sa oddeleniu hraničnej kontroly Policajného zboru Čierna nad Tisou spolu s príslušníkmi Colného úradu (CÚ) Michalovce,  podaril husársky kúsok. Zaistili pašované cigarety v hodnote skoro štyri tisí Eur.

 
Príslušníkom Oddelenia hraničnej kontroly Policajného zboru Čierna nad Tisou v spolupráci s príslušníkmi Colného úradu (CÚ)Michalovce, pobočka Čierna nad Tisou sa v stredu podarilo zaistiť 146 kartónov cigariet. Počas vykonávania dôkladnej priestorovej kontroly medzinárodného osobného vlaku č. 8865 s príchodom z Ukrajiny do SR o 17.31 hod. na železničnom hraničnom priechode Čierna nad Tisou – Čop bolo v dutinách podvozku osobného vagóna železníc Ukrajiny nájdených spolu 29 200 ks cigariet. Išlo o cigarety značky CHESTERFIELD a BOSS CLASSIC, ktoré boli označené ukrajinskými kontrolnými známkami. Hovorkyňa Riaditeľstva hraničnej polície Sobrance Agnesa Kopernická informovala o tom, že celková škoda bola príslušníkmi CÚ vyčíslená na 3.592,60 €. Sprievodcami v osobnom vagóne železníc Ukrajiny boli dvaja štátni príslušníci Ukrajiny.

Osobám nebola obmedzená osobná sloboda. Pre podozrenie z prečinu porušenia predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru podľa § 279 ods. 1, ods. 2 písm. a) Trestného zákona prípad prevzal Colný kriminálny úrad oddelenie vyšetrovania, pracovisko Prešov. Cigarety prevzali na mieste príslušníci pobočky CÚ Čierna nad Tisou k ďalšej realizácií.
                                                  (mp)

 



Uverejnené: 01.04.2010 10:32:38 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.