files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bezgólová remíza MFK Zemplín so Zvolenom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v šlágri 6. kola DOXXbet ligy na vlastnej pôde s vedúcim celkom tabuľky MFK Lokomotíva Zvolen 0:0 a prvýkrát v sezóne tak doma stratili body. Zverenci trénera Františka Šturmu ostali na druhom mieste tabuľky, keď ich sobotňajší súper má lepšie skóre. Najbližšie sa Michalovčania predstavia v zemplínskom derby v nedeľu 7. septembra v Trebišove, doma ich opäť uvidíme v sobotu 13. septembra, kedy už od 17.30 privítajú Lokomotívu Košice.

Kto si myslel, že v súboji dvoch vedúcich celkov tabuľky uvidí futbal bohatý na gólové šance, musel sa veľmi mýliť. Hostia totiž prišli do Michaloviec s výrazne defenzívnou taktikou a tá im prinášala ovocie. K tomu však prispeli svojou útočnou (ne)efektivitou aj samotní Michalovčania. Tí si počas celého duelu vypracovali akurát tri gólové pološance a s takýmto vysvedčením sa väčšinou nevyhráva. Zvolenčania sa zamerali na rýchle brejky a po jednom z nich mohli aj udrieť, no strieľaný center Rakovana neusmernil Menich do siete. Domáci sa prihlásili o slovo až v 30. minúte, kedy spoza šestnástky tesne minul Bayón. Tlak Michalovčanov sa v závere prvého polčasu stupňoval, no tí z neho vyťažili akurát rohové kopy, ktoré nezahrali dobre.

Ani v druhom polčase sa obraz hry nezmenil. Tón zápasu udávali domáci, ale len po súperovú šestnástku. Ani v druhej štyridsaťpäť minútovke totiž výrazne nepreverili golmana MFK Lokomotíva Tomáša Jenča, ktorý si tak v pohode udržiaval čisté konto. O to mohol prísť po hodine hry, keď po priamom kope Rabiňáka z čiary vracal loptu do malého vápna Michal Gallo, no Martin Regáli hlavou netrafil odkrytú bránu hostí. V 64. minúte podnikli Zvolenčania rýchly brejk. Pellet potiahol loptu po pravej strane, prihral na hranicu šestnástky voľnému Špilárovi, s ktorého strelou po zemi si ale Raška poradil. Tréner František Šturma poslal v poslednej pol hodine do útoku čerstvé sily. Tie síce ofenzívnu hru domácich oživili, no aj tak bezzubý tlak do vytúženého gólu nepretavili. V závere najskôr Koscelník hlavičkoval iba do náručia Jenča a keď zvolenského golmana trafil peknou strelou v nadstavenom čase aj Erik Streňo, zápas sa skončil zaslúženou bezgólovou remízou. Zaslúženou preto, že hoci mali Michalovčania viac z hry, gól by dnes pravdepodobne nedali ani do rána...

MFK Zemplín Michalovce - MFK Lokomotíva Zvolen 0:0

ŽK: 66. M. Koscelník - 63. Kamendy, 80. M. Rakovan, 85. Javorina

Rozhodoval: Ježík - 1 412 divákov

MFK ZEMPLÍN: Raška - Perez, Michal Gallo, Podhorin, Rabiňák - Morlacchi - D. Kunca, Turík (63. M. Koscelník), Bayón, M. Regáli (73. Tubonemi) - Streňo.

MFK LOKOMOTÍVA: T. Jenčo - Pellet, Menich, Očenáš, Javorina - Kamenec, M. Rakovan, Kamendy, Fuják (89. Mičic) - O. Špilár (90. Schneider), J. Staško.



Uverejnené: 30.08.2014 23:18:58
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
+421 917 203 776
redakcia@novinyzemplina.sk

Ivana Krásku 781/21
07101 Michalovce
Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.