files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla ulovila Marcela Šterbáka

Michalovská Dukla získala do svojich radov posilu s obrovskými skúsenosťami z najvyššej Extraligy. Jej zadné rady vystuží tridsaťtriročný odchovanec košického hokeja Marcel Šterbák. O jeho príchode sa hovorilo aj počas minulého play-off, funkcionárom klubu sa ho však podarilo uloviť až teraz, keď sa s ním dohodli na zmluve do konca sezóny.

 

S Marcelom Šterbákom sa Dukla dohodla na zmluve do konca sezóny (foto: www.hokej.sk)

Obrana bola v minulej sezóne obrovským problémom finalistu prvej ligy a to chcelo vedenie klubu zmeniť. Aj preto zameralo pozornosť na získanie beka so skúsenosťami a Marcel Šterbák, ktorý hrával okrem rodných Košíc aj v Spišskej Novej Vsi, Martine, Trebišove, Liptovskom Mikuláši, Poprade, Mladej Boleslavy či naposledy Žiline, ich parametre úplne spĺňa. „Som veľmi rád, že sa nám ho podarilo uloviť. Určite bude pre našu defenzívu platnou posilou. Hrať by mal už v utorok v Sanoku,“ uviedol pre náš internetový portál prezident HK Dukla Michalovce Alexander Černega. Ten sa následne vyjadril aj k odchodu Jaroslava Kmiťa do kazašského Beibarys Atyrau. „Jaroslav síce začal s nami prípravu, no mali sme dohodu, že keď sa mu počas prvých dní podarí dohodnúť s kazašským Atyrau, nebudeme mu v odchode brániť. Doteraz v tejto krajine nehral a chce skúsiť niečo iné. V budúcej sezóne tak u nás pôsobiť nebude,“ poznamenal Alexander Černega.

Jaroslav Kmiť v Michalovciach nasledujúcu sezónu pôsobiť nebude

Príchod Marcela Šterbáka a odchod druhého najproduktívnejšieho hráča minulej sezóny nebudú podľa ďalších slov prezidenta HK Dukla poslednými zmenami v kádri družstva. „V závere týždňa sa pravdepodobne s niektorými rozlúčime. Chlapci ešte majú tri prípravné zápasy na to, aby trénerovi ukázali, že patria do mužstva,“ zdôraznil Černega.

Michalovská Dukla v tomto týždni absolvuje tri prípravné duely, keď sa v utorok predstaví v Sanoku, vo štvrtok v Poprade a v piatok by mali jej hráči hrať doma proti Sanoku. Tento zápas sa však pravdepodobne uskutoční na ľade súpera. „Kvôli problémom s chladiarenským zariadením tento duel zrejme absolvujeme v Sanoku. Ľadová plocha by mala byť k dispozícii v pondelok, takže utorkový prípravný duel so Spišskou Novou Vsou zatiaľ ohrozený nie je,“ poznamenal k aktuálnym problémom s ľadom prezident HK Dukla Michalovce.

Peter Brendza



Uverejnené: 12.08.2014 14:15:22 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.