files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Turnaj v plážovej hádzanej napíše svoju šiestu kapitolu

Leto bez plážovej hádzanej na Zemplínskej Šírave si už ani nevieme predstaviť. Aj tentoraz sa uskutoční turnaj v tomto čoraz populárnejšom športe, ktorý napíše svoju šiestu kapitolu.

Podobne, ako minulý rok, aj teraz sa budú oči fanúšikov plážovej hádzanej upierať počas prvého prázdninového víkendu (od piatka 4. - do nedele 6. júla) do strediska Kaluža. „Turnaj bude do tretice niesť názov Iuventa Beach Cup,“ informovala nás organizátorka „plážovky“ Anna Ondo - Eštoková, podľa ktorej slov k významným zmenám v turnaji určite nedôjde. „To pravdepodobne nie. Mená družstiev, ktoré budú štartovať ešte nepoznáme, pretože predstavitelia tímov sa začali hlásiť iba teraz. Môžem však prezradiť, že aj toto leto sa bude súťažiť v troch kategóriách a to muži, ženy a amatéri.“

Plážová hádzaná na Zemplínskej Šírave naberá čoraz na väčšej diváckej atraktivite. Uvedomujú si to aj organizátori turnaja, ktorí s radosťou sledujú to, že ich turnaj je čoraz viac populárnejší nielen u účastníkoch, ale aj u verejnosti. „Keď sme s tým začínali, robili sme to iba tak zo zábavy. Uvedomuje si však, že nároky každý rok rastú. Teraz oslávime šiesty ročník a chceme, aby bol každý rok lepší. Samozrejme, pomáha nám obec Kaluža a takisto aj firma Chemkostav, ktorá nám pred troma rokmi postavila ihrisko, kde sa môže hrať,“ poznamenala Anna Ondo - Eštoková. Minulé roky pripravili organizátori bohatý sprievodný program a ten samozrejme nebude chýbať ani v prvý júlový víkend. „O tom je ešte predčasné hovoriť. Máme ešte vyše mesiaca času. Určite však pripravíme taký program, ktorý sa bude súťažiacim aj prítomným páčiť,“ podotkla organizátorka „plážovky“. My len dodajme, že súťažné družstvá sa môžu prihlásiť na e-mailovej adrese anna.ondo@gmail.com.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 29.05.2014 18:09:22 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.