files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín zvíťazil nad Sencom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v stretnutí 29. kola II. futbalovej ligy nad tímom ŠK SFM Senec 2:0 (1:0), keď ich oba presné zásahy zaznamenal najlepší ligový strelec Michal Hamuľak. Zverenci trénera Ondreja Dudu sa tak opäť vrátili na druhé miesto v tabuľke. Najbližšie sa predstavia v Bardejove, doma ich opäť uvidíme v sobotu 17. mája o 19.30 hod., keď v zápase 31. kola druhej futbalovej ligy privítajú družstvo Spartak Trnava juniori.

Vo veľmi chladnom a veternom počasí sa hral futbal iba priemernej druholigovej úrovne. Lepšie žačali domáci. Tých mohol už v desiatej minúte poslať do vedenia Pavel Čapek, ktorý ušiel po výbornej prihrávke Caballera súperovej obrane, no zoči - voči golmanovi Kostolanskému zaváhal. Tréner Ondrej Duda musel striedať po prvýkrát už v sedemnástej minúte, pretože na tvrdý zákrok súpera doplatil zranením stopér Caballero. Krátko nato pohrozili aj hostia, s Brnčákovou strelou si však Raška hravo poradil. V 29. minúte napriahol  z diaľky kapitán MFK Zemplín Lukáš Janič, Kostalanský však jeho strelu s námahou vytlačil na rohový kop. Ten následne rozohral na krátko práve Janič s Bayónom a po ňom sa zblízka presadil najlepší strelec súťaže Hamuľak - 1:0. Tri minúty pred koncom druhého dejstva prišiel dôležitý moment stretnutia. Za protesty totiž videl druhú žltú kartu v zápase hosťujúci Bedecs, ktorý sa tak musel predčasne porúčať pod sprchy. Domáci futbalisti mohli presilovku o jedného muža využiť hneď v závere prvého dejstva, Bayón však mieril tesne nad.

Po zmene strán začali Michalovčania, ktorí hrali o jedného viac, dosť opatrne a mohli zato pykať. V 58. minúte napriahol z priameho kopu Turčák, jeho strelu smerujúcu k žrdi ale Raška spoľahlivo vyrazil. O dve minúty neskôr pohrozili aj domáci. Agilný Šimčák centroval do päťky pokutového územia, kde však jeho prihrávku nikto do brány Senca netečoval. Na druhej strane opäť hrozil z priameho kopu Turčák. Deväť minút pred koncom strieľal Perez a jeho strelu zrazil v pokutovom území rukou hosťujúci Molnár. Hlavný rozhodca duelu neváhal, ukázal na biely bod a Senčanovi dal žltú kartu, ktorá však bola pre neho v zápase druhou a takisto sa musel porúčať predčasne pod sprchy. Nariadený pokutový kop premenil "panenkovsky" najlepší ligový strelec Michal Hamuľak, ktorý tak stanovil skóre slabého zápasu na 2:0.

MFK Zemplín Michalovce - ŠK SFM Senec 2:0 (1:0)

Góly: 30. a 83. M. Hamuľak (druhý z 11 m)

ŽK: 22. Perez, 90. V. Janočko - 33. F. Molnár, 37. Bedecs, 59. Hlavatovič, 69. Huszár

ČK: 42. Bedecs, 81. F. Molnár (obaja Senec po druhých žltých kartách)

Rozhodoval: Očenáš - 535 divákov

MFK ZEMPLÍN: Raška - Perez, Michal Gallo, Caballero (17. Podhorin), Šimčák - S. Danko (74. V. Janočko), Bayón, L. Janič - D. Kunca, M. Hamuľak, Čapek (69. Gamkrelidze)

ŠK SFM: Kostolanský – Hlavatovič, Bedecs, Trajcsik, F. Molnár – Hílek – Bezák, A. Urban (46. Huszár), Turčák, Pomichal (63. Klokner) – A. Brčák



Uverejnené: 03.05.2014 22:28:05
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.