files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Opitý mladík sa vlámal do kostola v Sobranciach!

Ku kurióznej situácii došlo v Sobranciach, kde polícia zadržala pri čine mladíka, ktorý sa pod vplyvom alkoholu vlámal do kostola. V Košiciach zasa Stretavčan lúpil, bol však prichytený a obvinený. 


Krádež v kostole 

Niektorí páchatelia sa nezastavia doslova pred ničím. Dôkazom toho je krádež, ku ktorej došlo počas minulého víkendu. V sobotu v skorých ranných hodinách krátko po jednej hodine ráno sa v minulosti raz súdne trestaný Ján z Turzovky (okr. Čadca) vlámal do gréckokatolíckeho kostola  na Gorkého ulici v Sobranciach. 22-ročný mladík najprv vylomil vchodové dvere a vošiel dovnútra. V kostole rozbil sklenenú výplň izolačného dvojskla, ako aj presklennú stenu, pričom ho zadržali sobraneckí policajti. Vyčíňajúci mladík bol údajne pod vplyvom alkoholu. Gréckokatolíc-
kej farnosti Sobrance vznikla škoda 100,- €. Michalovský vyšetrovateľ obvinil mladíka z pokusu zločinu krádeže, obvinený je stíhaný na slobode.


Obvinenie z vydierania

Trebišovský policajný vyšetrovateľ zo zločinu vydierania obvinil 19-ročného, v minulosti raz súdne trestaného Petra K. z Trebišova, ktorý dňa 04.03.2010 popoludní pred základnou školou v Trebišove pod hrozbou násilia žiadal od 15-ročnej Nikoly, aby mu dala retiazku a náramok, ktorý mala so sebou. Dievča mu šperky zo strachu vydalo. Na druhý deň na tom istom mieste od nej pod hrozbou násilia žiadal náušnice, ktoré mu tiež odovzdala, resp. prsteň, ktorý mu vydala dňa 08.03.2010. Obvinený šperky zo žltého kovu založil v záložniach v Trebišove a peniaze použil pre vlastnú potrebu. Zákonnému zástupcovi dievčaťa vznikla škoda 155,-€. Obvinený je stíhaný na slobode, hrozí mu trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.

Nebezpečné vyhrážanie

Poverený príslušník OO PZ Pavlovce nad Uhom z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinil 47-ročného Jána z obce Bajany (okr. Michalovce), ktorý sa počas víkendu dvakrát vyhrážal zabitím  svojej matke (1936). Matku tiež fyzicky napadol a spôsobil jej zranenie s dobou PN 6 dní. 

Krádeže vlámaním a vypátranie páchateľov
Z prečinov krádeže a poškodzovania cudzej veci bol obvinený 36-ročný Martin z obce  Stretava (okr. Michalovce), ktorý sa v polovici októbra 2009 vlámal do kancelárie spoločnosti  na Hraničnej ulici v Košiciach. Z tejto ukradol LCD monitor a bezpečnostnú skriňu, v ktorej sa nachádzalo 271 nevypísaných osvedčení o evidencii vozidiel, rôzne dokumenty a zväzky kľúčov. Spoločnosti vznikla krádežou škoda 1.700,-€ a poškodením zariadenia škoda 400,-€.

Neznámy páchateľ sa v dobe od 12.03. do 15.03.2010 po vypáčení vchodových dverí vlámal do rodinného domu v obci Iňačovce (okr. Michalovce) a v kuchyni z chladničky a mrazničky odcudzil zeleninu a mäsové výrobky. Tiež odcudzil  rôzne oblečenie a z pivnice 250 kg zemiakov.  Majiteľke vznikla škoda 820,-€.                 
                                 (mp)

 



Uverejnené: 25.03.2010 08:00:21 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.