files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Rezerva MFK Zemplín rozstrieľala lídra súťaže

Štvrtoligová rezerva MFK Zemplín Michalovce rozstrieľala v stretnutí 23. kola na domácej umelej tráve lídra súťaže MFK Slovan Sabinov 7:2 (3:0). Hetrikom sa zaskvel útočník Andrejko, po jednom presnom zásahu pridali Šimčák, Gamkrelidze, Čapek a Vožný. Michalovská rezerva sa najbližšie predstaví na pôde Vysokých Tatier, doma jej hráčov uvidíte v nedeľu 11. mája, kedy tradične o 10.30 privítajú ďalší popredný celok tabuľky Plavnicu.

Len málokto by pred stretnutím týchto dvoch celkov tipoval takú jednoznačnú záležitosť domácich hráčov. Od úvodných sekúnd sa duel hral v réžii Michalovčanov, ktorým sa prvýkrát podarilo skórovať v 11. minúte, keď po centri Kissa skúsený M. Andraščík na hranici päťky "zľuftoval" loptu a Andrejko ju pohotovo poslal za chrbát brankára Hubu. Na druhý gól si diváci museli počkať až do 31. minúty, priamy kop Šimčáka vyrazil Huba len pred Andrejka a ten sa hlavou nemýlil. O tri minúty neskôr rozohral Šimčák roh na krátko s Gamkrelidzem, ktorý mu loptu vrátil a parádna strela Šimčáka skončila pri vzdialenejšej žrdi - 3:0. Aj po zmene strán dominovali na ihrisku domáci, na 4:0 zvýšil z pokutového kopu Gamkrelidze a v 68. minúte zavŕšil hetrik strelecky disponovaný Andrejko. Hráči rezervy boli naďalej pri chuti a po Čapekovom zakončení v 76. minúte bolo už 6:0. Potom sa hosťom v rozmedzí troch minút podarilo dvakrát prekonať brankára Kiru, ale posledné slovo zápasu patrilo striedajúcemu Vožnému, ktorý v 86. minúte upravil na konečných 7:2.

MFK Zemplín Michalovce B - MFK Slovan Sabinov 7:2 (3:0)

Góly: 12., 31. a 68. J. Andrejko, 34. Šimčák, 57. Gamkrelidze (11 m), 76. Čapek, 86. T. Vožný - 81. Želinský, 84. Verešpej

ŽK: 45. Micka - 57. Ľ. Andraščík

Rozhodoval: Maliňák - 200 divákov

MFK ZEMPLÍN B: Kira - L. Jacko, V. Kostovčík, A. Devečka (64. Mikovčík), Šimčák - Havrila (59. Karch), Micka, Gamkrelidze - J. Andrejko, Čapek, J. Kiss (55. T. Vožný)

MFK SLOVAN: Huba - Janiga, Ľ. Andraščík, M. Andraščík (71. Dedina), Sochovič - T. Futej, J. Dlugoš, P. Kolpák, Verešpej - Vranko (89. Ľ. Petrík) - Lapoš (71. Želinský)

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 27.04.2014 14:04:05
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.