files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuvenťáčky u primátora

Michalovské hádzanárky zakončili sériu osláv piateho prvenstva vo WHIL v utorok poobede na Mestskom úrade, kde ich pozval primátor mesta Michalovce Viliam Zahorčák. Okrem primátora mesta úspešný kolektív privítali aj jeho zástupca Benjamín Bančej, vedúci útvaru personalistiky Ján Bumbera a bývalá hráčka Iuventy Michalovce Lívia Kalaninová, ktorá v súčasnosti pôsobí na Mestskej radnici vo funkcii športovej referentky.

Samotný primátor ocenil ich piaty "česko-slovensky" titul a podľa jeho slov ide o momentálne najväčší úspech michalovského športu v roku 2014. Prvý muž mesta takisto spomenul aj to, že s dievčatami sa stretáva prakticky každý rok, či už pri oslavách majstrovského titulu alebo pri iných príležitostiach. Vyjadril presvedčenie, že takto to bude v tomto roku ešte raz, keďže verí, že Iuventa bude v obhajobe majstrovského titulu úspešná a v roku sedmičiek, ktoré slávi naše mesto pribudne aj do znaku v súčanosti najúspešnejšieho michalovského kolektívu siedmy majstrovský titul.  

Po prvom mužovi mesta si zobral slovo aj prezident klubu JUDr. Gabriel Dorič, ktorý daroval Viliamovi Zahorčákovi šál už päťnásobného víťaza WHIL a zlatú medailu. Následne došlo aj na neformálnu debatu medzi hráčkami a predstaviteľmi mesta a vzápätí sa dievčatá spolu s realizačným tímom zapísali do pamätnej knihy mesta. V samom závere prišlo aj na spoločnú fotografiu. Z celého slávnostného aktu vám prinášame krátku fotogalériu.



Uverejnené: 15.04.2014 18:08:16
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.