files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovský futbalový talent na skusoch v FC Liverpool

Talentovaný slovenský futbalista a hráč MFK Zemplín Michalovce Martin Bednár bol na týždňovej skúške v anglickom klube FC Liverpool, kde pôsobí jeho slávnejší krajan a kapitán národného tímu SR Martin Škrtel.

Ešte iba 14-ročný Bednár odohral v drese "The Reds" dva zápasy, obzrel si štadión Anfield a stretol sa aj s 29-ročným obrancom Liverpoolu Škrtelom. Sedemdňový pobyt mladému stredopoliarovi sprostredkovala firma Stars & Friends, ktorá zastupuje oboch spomenutých futbalistov. Bednár absolvoval spolu tri tréningy a dva zápasy: v prvom na pôde Leicesteru nastúpil proti o rok starším futbalistom, druhý duel absolvovali proti sebe len hráči Liverpoolu dvoch vekových kategórií.

"Som veľmi rád, že som dostal túto možnosť. Prekvapilo ma, v akom vysokom tempe hrali futbalisti Liverpoolu, v akej rýchlosti všetci pracovali s loptou. Zápasy boli veľmi dobré a rýchle. Spoluhráči ma prijali bez problémov. Páčilo sa mi aj prostredie a akadémia Liverpoolu. Bola to pre mňa veľmi dobrá skúsenosť. Zároveň však vidím, na čom všetkom ešte musím pracovať," zhodnotil Martin Bednár.

"Martin je veľmi talentovaný hráč, ale ešte stále má len 14 rokov. Je pred ním veľmi dlhá a náročná cesta, pretože konkurencia vo svete je obrovská. Preto je v tejto chvíli pre neho najdôležitejšie, aby dostal čo najkvalitnejšie futbalové vzdelanie. A to klub ako Liverpool dokáže poskytnúť. Bednár na vlastné oči videl, ako to funguje v takom veľkoklube, na akej úrovni sú jeho rovesníci, aké intenzívne sú tréningy a čo všetko musí zlepšiť. Mal možnosť stretnúť sa aj s Martinom Škrtelom, ktorý ho povzbudil a namotivoval," doplnil Michal Čierny z agentúry Stars & Friends.

Zdroj: profutbal



Uverejnené: 11.04.2014 15:17:46 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.