files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

R+R Ladiesfitness zavádza novinku - kruhový tréning

Ladiesfitness R+R sa snaží ísť s dobou a pre svoje zákazníčky chcú majitelia fitnescentra pripravovať vždy niečo nové. To sa nezmenilo ani v roku 2014.

"V R+R Ladiesfitness zavádzame novinku – kruhový tréning. Cvičenie formou kruhového tréningu sa v posledných rokoch teší vo fitness centrách veľkej popularite. V posilňovniach vyzerá spravidla tak, že počas lekcie vystriedate viacero strojov, ktoré sú zamerané na rôzne časti tela a stále ste pod dohľadom inštruktora. Na kruhový tréning si vyhraďte približne hodinu času, ale môžete samozrejme zvoliť aj dlhšiu alebo kratšiu variantu. Prezlečte sa do športového oblečenia, pripravte si fľašu s obyčajnou vodou na pitie, a obujte si vhodné tenisky, aby nedochádzalo k zbytočným otrasom kĺbov a chrbtice,"  poznamenal jeden z majiteľov fitnescentra Roman Rakovský.

A čo to vlastne kruhový tréning je? "Kruhový tréning spočíva v odcvičení po sebe idúcich, zvyčajne 8 až 10 stanovísk s minimálnou prestávkou. Intervaly odpočinku medzi jednotlivými sériami sú 1-2 minúty. Jednotlivé cvičenia majú aerobno-posilnovací charakter a klient v ňom precvičí celé telo. Na jednotlivých stanoviskách sa vykonávajú cvičenia s vlastnou váhou, so špeciálnymi pomôckami, či klasickými činkami. Na celé cvičenie dozerá inštruktor a kladie sa dôraz na správnu techniku cvičenia," podotkol Roman Rakovský. Kedy sa kruhový tréning uskutoční? "Prvý sa uskutočnil v utorok 18. februára o 18.00 a odteraz to bude každý utorok a piatok. Musím ešte podotknúť, že na každý tréning sa treba osobne alebo telefonicky objednať," dodal na záver Roman Rakovský.



Uverejnené: 19.02.2014 14:27:43 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.