files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín zdolal v príprave Humenné

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili aj vo svojom druhom prípravnom zápase tejto zimnej prípravy, keď na vlastnej umelej tráve zdolali treťoligistu ŠK Futura Humenné 1:0 (1:0). O jediný gól zápasu sa postaral v samom závere prvého dejstva Rus Nikita Gluškov, ktorý je v Michalovciach na skúške z Trebišova. Michalovčania sa na domácej umelej tráve predstavia aj v ďalšom prípravnom súboji, v ktorom v sobotu 25. januára o 12.00 privítajú účastníka najvyššej súťaže MFK Košice.

Hráči mali v tomto zápase veľmi sťažené podmienky, keďže sa hralo za chladného počasia a v druhom dejstve aj za vytrvalého sneženie. Lepšie sa s týmito podmienkami vyrovnali domáci futbalisti. Tréner Ondrej Duda dal v prvom dejstve príležitosť viacerým dorastencom, no aj napriek tomu boli v prvej polovici zápasu aktívnejší domáci. Tí viackrát pohrozili súperovej obrane, no brankár Peter Pillár (v jeseni ešte pôsobil v MFK ako tréner brankárov) inkasoval jediný raz, keď sa v záverečných sekundách prvého polčasu presadil Nikita Gluškov, ktorý je v metropole Zemplína na skúške z treťoligového Trebišova. V druhom dejstve už vybehla na trávnik jedenástka so skúsenejšími hráčmi. S pribúdajúcim snežením sa však hralo a kombinovalo čoraz ťažšie. Náskok Michalovčanov mohol poistiť v 72. minúte Lukáš Janič, no Pillár jeho strelu vytlačil končekmi prstov na rohový kop, no a keď proti humenskému golmanovi neuspel v samom závere ani jesenný kráľ strelcov Michal Hamuľak, zápas sa skončil chudobným víťazstvom MFK Zemplín 1:0.

MFK Zemplín Michalovce - ŠK Futura Humenné 1:0 (1:0)

Gól: 45. Glushkov

MFK ZEMPLÍN: Kira - D. Horňák (46. Perez), Nilaš, V. Kostovčík (46. Morlacchi), Šimčák (46. L. Jacko) - M. Koscelník (46. Gamkrelidze), Grič, S. Danko (46. L. Janič), A. Leško (46. V. Janočko) - Glushkov (46. M. Hamuľak), J. Štofík (46. M. Regáli)

ŠK FUTURA: P. Pillár - Jakubčo, Pet. Šuľak (73. Dysko), Pav. Šuľak, Ovšianik - C. Vasiľ, Hreško, Ljubarskij, Mihok (83. Čuhar) - D. Legdan (80. Kirvej), S. Karnaj (76. Lojka)



Uverejnené: 22.01.2014 22:11:27
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.