files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hladká prehra Dukly na ľade Spišskej Novej Vsi

Hokejisti HK Dukla prehrali v stretnutí 38. kola I. hokejovej ligy na ľade Spišskej Novej Vsi hladko 3:7 (0:2, 2:3, 1:2). Góly Dukly zaznamenali Banovský, Kubiš a Palovčík. Michalovskí hokejisti sa najbližšie predstavia doma, keď v piatok 24. januára tradične o 17.00 privítajú lídra súťaže HC 46 Bardejov.

Michalovským hokejistom sa v tomto kalendárnom roku vonku nedarí a to sa potvrdilo aj na Spiši. Domáci sa do nich od začiatku pustili a odmenou bol pre nich úvodný presný zásah, ktorý zaznamenal Richard Smotrila - 1:0. Vzápätí zvonila po strele Michalovčanov žŕdka Smikovej brány a vyrovnanie neprišlo ani z Strížovej hokejky. Dobrý hokej s viacerými šancami pokračoval aj naďalej. Najskôr mohol zvýšiť vedenie domácich Skalický, na druhej strane mohol vyrovnať Štefan Majerník. V 17. minúte putoval na trestnú lavicu kapitán Dukly Richard Šechný a Spišiaci jeho vylúčenie rýchlo potrestali, keď už po dvadsiatich šiestich sekundách zvýšil ich vedenie Ihnaťo - 2:0. Výhodu presilovky mali v závere prvej časti aj Michalovčania, no tí obrovský tlak do kontaktného gólu nepretavili. Domácim vynikajúco vyšiel aj úvod druhej tretiny, z ktorej neprešli ani dve minúty a František Koky už upravil na 3:0, no a týmto presným zásahom vyhnal Ivana Fedora z michalovskej brány. Na jeho miesto prišiel Karel Němec, ani ten si však dlho čisté konto neudržal. Už po dvoch minútách ho totiž prekonal Radovan Cútt - 4:0. Tento stav nenechal kľudným striedačku Dukly a tréner Peter Tirpák si zobral oddychový čas. Keď v polovici zápasu zásluhou Gondu viedli Spišiaci už 5:0, o víťazovi nepochyboval nikto. Michalovčanom sa v závere druhej tretiny ešte predsa len podarilo zdramatizovať duel. Najskôr pri dvojnásobnej presilovke presne mieril Banovský a potom pri prevahe o jedného hráča sa presadil Kubiš. Ani tieto góly ale domácich neznepokojili. Tí v záverečnej dvadsať minútovke gólmi Giľáka a Kokyho definitívne zlomili odpor michalovskej Dukly, ktorá sa v závere zmohla už iba na jediný gól Miloša Palovčíka, ktorý sa presadil takisto pri presilovke.

HK Spišská Nová Ves - HK Dukla Michalovce 7:3 (2:0, 3:2, 2:1)
Góly: 8. Smotrila (Škovira, Džerenga), 17. Ihnaťo (Findura, Rojkovič) pres/1, 22. Koky (Gurčík, Koky), 24. Cútt (Findura, Ihnaťo), 30. Gonda (Skalický, Rojkovič), 50. Giľák (Skalický, Gonda) pres/1, 54. Koky (Škovira) - 35. Banovský (Kmiť, Šeliga) pres/2, 35. Kubiš (Urban) pres/1, 57. Paľovčík pres/1.
Vylúčení: 6:6.
Presilovky: 2:3.
Oslabenia: 0:0.
Rozhodovali: Orolín - Snášel, Šoltés.
Divákov: 551.

HK SNV: Smik - P. Findura, Rojkovič, Cvengroš, Gurčík, Hoffman, Džerenga, Zakopjan - Ihnaťo, Cútt, M. Findura - Smotrila, Koky, Škovira - Hamrák, Gonda, Skalický - Giľák, Ištocy, Hamráček.
DUKLA: Fedor (22. Němec) - Šeliga, Kubát, Drotár, V. Urban, Pástor, Žemba - Banovský, Šechný, Kmiť - Kubiš, Palovčík, Opatovský - Stríž, Majerník, Čížek - Cmorej.

Program HK Dukla do konca základnej časti
39.kolo: HK Dukla Michalovce - HC 46 Bardejov (piatok 24. január o 17.00)
40.kolo: HC Topoľčany - HK Dukla Michalovce (streda 29. január)
41.kolo: HC Dukla Senica - HK Dukla Michalovce (piatok 31. január)
42.kolo: HK Dukla Michalovce - HC Prešov 07 (nedeľa 2. február o 17.00)
43.kolo: HK Trnava - HK Dukla Michalovce (piatok 7. február)
44.kolo: HK Dukla Michalovce - MHK 32 Liptovský Mikuláš (nedeľa 9. február o 17.00)



Uverejnené: 22.01.2014 19:19:20 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.