files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla konečne zabodovala naplno

Hokejisti HK Dukla Michalovce po štyroch prehrách v rade konečne zabodovali naplno, keď zvíťazili v rámci 34. kola I. hokejovej ligy na domácom ľade nad tímom SR 18 3:1 (1:0, 2:0, 0:1). Dva presné zásahy Dukly zaznamenal obranca Zoltán Kubát, jeden pridal ďalší bek Martin Petrina. Vojaci sa najbližšie predstavia opäť doma, keď v šesťbodovom zápase privítajú v piatok 10. januára o 17.00 celok Detvy.

 Michalovskí hokejisti nastupovali po štyroch prehrách v rade s jasným imperatívom víťazstva. To sa im aj podarilo, ale výhra sa rodila veľmi ťažko. Dukla totiž opäť ukázala, že sa trápi v koncovke. Slabá návšteva videla vyrovnaný hokej, mladíci prakticky v ničom nezaostávali za skúsenosťami nabitou Duklou. V úvodnej desaťminútovke si Michalovčania vypracovali dve šance, v permanencii však musel byť aj golman Ivan Fedor, ktorý sa prvýkrát predstavil fanúšikom Dukly. Skóre mohol najskôr otvoriť v presilovej hre kapitán HK Dukla Richard Šechný, brankár Tomek ale ostal pozorný. V 18. minúte však už po strele Zoltána Kubáta od modrej kapituloval - 1:0.

Kubát bol pri streleckej chuti aj naďalej. V 24. minúte Dukla zahrávala presilovú hru a po jeho presnej strele k žŕdke viedla 2:0. Presne v polovici zápasu mohli hostia znížiť, Maier sa však v samostatnom úniku nepresadil. Na druhej strane zlikvidoval Tomek efektným semaforom tvrdú strelu Banovského. V 34. minúte zahrávali domáci presilovú hru. V nej najskôr unikol Kmiť, s jeho zakončením si ešte Tomek poradil, no na následnú strelu Martina Petrinu od modrej už nemal nárok - 3:0. Trojgólové vedenie Michalovčanov mohol v 48. minúte zvýšiť Čížek, po jeho strele však zvonila žŕdka. Hostia hrali naďalej aktívne a boli za to odmenení gólom Halamu, ktorý nedovolil Ivanovi Fedorovi udržať si čisté konto. V závere zápasu ešte mali mladíci vyše minútovú presilovku o dvoch hráčov. Tú však nevyužili hlavne vďaka golmanovi Dukly. Ten si poradil s tutovkou Martina Krajňáka, a tak sa z utrápeného víťazstva tešili michalovskí hokejisti. V úplnom závere mohol ich víťazstvo prikrášliť kapitán Richard Šechný, ktorý si však nepotykal s koncovkou a jeho samostatný nájazd ostal nepremenený. 

HK Dukla Michalovce - SR 18 3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
Góly: 18. Kubát (Drotár, Majerník), 24. Kubát (Šechný) pres/1, 34. Petrina (Stríž, Urban) pres/1 – 51. Halama.
Vylúčení: 5:7.
Presilovky: 2:0.
Oslabenia: 0:0.
Rozhodovali: Jura - Vyšný, Hric.
Divákov: 600.
HK DUKLA: Fedor - Kubát, Šeliga, Petrina, V. Urban, Pástor, Žemba - Kmiť, Šechný, Drotár - Cmorej, Palovčík, Opatovský - Čížek, Majerník, Stríž - Banovský, Megela, Schnelly.
SR 18: Tomek - Moravčík, Romančík, Maier, Mendrej, Garay, Grman, Vadovič, Bílik - Paločko, Sukeľ, Milý - Ferleťák, Halama, Hrušík - R. Bondra, Krajňák, J. Tatar - Š. Petráš, Valent, Kundrát.

 



Uverejnené: 08.01.2014 20:36:03
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.