files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla nezabrala ani na Liptove

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali aj po štvrtýkrát v rade, keď tentoraz nezvládli duel na ľade Liptovského Mikuláša, kde prehrali hladko 0:4. Zverenci trénera Ladislava Spišiaka sú tak v tabuľke naďalej na piatom mieste. Negatívnu sériu budú môcť Michalovčania pretrhnúť v stredu 8. januára, kedy o 17.00 privítajú na vlastnom ľade celok SR 18.

Michalovskí hokejisti nastúpili na Liptove aj s brankárom Ivanom Fedorom, ktorý sa v metropole Zemplína pripravuje už skoro mesiac. Nový golman musel byť od úvodných sekúnd v pohotovosti, keď už v druhej minúte odpískal hlavný rozhodca Bachúrik po faule na Leskovjanského trestné strieľanie, to ale domáci hráč nepremenil. Liptáci aj naďalej pokračovali v nátlakovej hre a to sa im vyplatilo v 9. minúte, kedy sa Leskovjanský už nemýlil - 1:0. Dukla mala ideálnu možnosť vyrovnať, keď v desiatej minúte zahrávala viac ako minútovú presilovku o dvoch hráčov. Žiaľ možnosti Vladimíra Urbana ani Martina Drotára ostali nevyužité. V závere prvej tretiny mohol zvýšiť skóre domáci Poliačik, brankár Fedor však tentokrát ostal pozorný. Liptákom ideálne vyšiel úvod druhej tretiny. Hneď v jej úvode zahrávali presilovú hru a po presnom zásahu Lukáša Vartovníka sa dostali do dvojgólového vedenia - 2:0. V druhej tretine ostali ešte nevyužité viaceré možnosti na oboch stranách, najväčšiu zahodili domáci, ktorí sa v 37. minúte rútili do brejku dvoch na jedného, no Poliačik trafil iba do Fedora. V samom závere druhej časti opäť pohrozili Liptáci, po strele Bartíka ale zvonila iba žrdka michalovskej brány. Úvod tretej časti vyšiel lepšie Dukle. Tá mala tri možnosti znížiť náskok domácich, no na brankárovi Hollom postupne pohoreli Čížek, Šechný aj Majerník. Trest tak prišiel na druhej strane, kde v priebehu troch minút Lukáš Vartovník dvoma gólmi zavŕšil čistý hetrik a rozhodol tak o osude tohto zápas.   

MHK 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Michalovce 4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Góly: 9. Leskovjanský (Broska), 22. Vartovník (Holiga) pres/1, 48. Vartovník (Roháč), 51. Vartovník (Roháč)
Vylúčení: 2:7. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Bachúrik - Valko, Moravec. Divákov: 720.
MHK 32: Hollý - Klepáč, Bakoš, Špila, Holiga, Sajko, M. Školiak, Mezovský, Janči - Bartík, Broska, Kuric - Roháč, Piatka, Vartovník - Poliaček, Matejka, Leskovjanský - Janček, Lištiak, Števuliak.
DUKLA: Fedor - Šeliga, Kubát, Petrina, V. Urban, Žemba, Lenďák, Buraľ - Drotár, Šechný, Kmiť - Opatovský, Palovčík, Cmorej - Stríž, Majerník, Čížek - Banovský, Schnelly, Borecký.



Uverejnené: 05.01.2014 19:09:46 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.