files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

VODA A JEJ PAMÄŤ 3/3 alebo, ako sa ničíme vďaka všetkým negatívnym šumom.

Náš organizmus nie je statický útvar. Neustále v òom vďaka výžive, látkovej výmene a vylučovaniu, vďaka dýchaniu a krvnému obehu, prebiehajú obnovovacie procesy.


Všade, kde k týmto procesom dochádza, sa deje tak vďaka sprostredkujúcej činnosti vody. Voda je veľkým  prostredníkom všetkých životných procesov. Ako univerzálne médium sa podieľa na transporte látok a látkovej výmene v organizme i na všetkých rytmických procesoch a na funkcii našej nervovej činnosti. Kdekoľvek sa začne voda pohybovať, vznikajú rytmické procesy. Voda sa globálne správa ako veľký zmyslový orgán, ktorý sa svojimi pohybmi pýta na najjemnejšie pochody vo vesmíre a dokáže ich odovzdávať Zemi a jej bytostiam. Voda má takú povahu, že do seba prijíma to, čo stretáva – prúdi cez kryštály, ktorých štruktúru si berie so sebou, prúdi okolo magnetických polí a prijíma magnetické účinky. Ak bude zaťažená chémiou, stratí svoju schopnosť vytvárať živé štruktúry.

Voda má teda čosi ako pamäť a dokáže „čítať so svojho okolia.“ Výsledné práce Dr. Masaru Emota, japonského humanitného vedca a filozofa, ktorý sa zaujímal o životnú energiu vody a začal ju skúmať, priniesli dôležitý objav. Dr. Emoto fotografoval kryštály zmrazenej vody pod mikroskopom a tak zistil, že voda vytvárala kryštály podľa svojej ušľachtilosti. Vody z čistých prameňov vytvárali  nádherné kryštály, vody zo znečistených a stojatých vôd tvorili len deformované útvary.  Zistil, že voda sa dá ovplyvniť negatívnymi a pozitívnymi slovami a myšlienkami. Ak na skúmavky s vodou napísal slová, ako „vďačnosť, láska, šťastný...“, alebo jej púšťal krásnu hudbu...voda tvorila nádherné kryštály, ktoré vyzerali ako brúsené diamanty. Naopak slová ako „hlupák, smola, démon...“, vo vode žiadne kryštály netvorili, naopak zanechali obrazy bažiny.                                                                                                         

Je potrebné si uvedomiť, že ľudské telo je voda sama. Organizmus  dieťaťa obsahuje 90% vody, u dospelých postupom veku je to 80 - 60%  vody.

Položme si otázku: Ako a čím ovplyvňujeme vodu svojho tela ?  

„Ničíme sa vďaka všetkým negatívnym šumom“, vraví Masaru Emoto posolstvo vodných kryštálov. Keď máme myšlienku  a dodáme jej energiu tým, že ju si predstavíme v realite, alebo ju vyslovíme, vo vode i v našom tele uchováme vzorec vibrácií. Týmto spôsobom ovplyvňujeme naše okolie, ostatní na to reagujú, tak dostávame odpovedajúcu odozvu, ktorá opäť posiluje naše vibrácie a morfogenetické pole. To dokazuje, ako je dôležité myslieť a hovoriť s čistými úmyslami.

„Máme schopnosť  prijať aktívnu úlohu pri tvorbe nášho sveta. Je to pre nás sila, ale i zodpovednosť. Už nie sme bezmocní.“                                                                                                                    Masaru Emoto


Na zachovanie zdravia sú dôležité tri stavy mysle, ktoré je potrebné jednoducho prijať a ktoré dokážu v našom každodennom živote spôsobovať obrovské zmeny.                                                   1.POZITIVITA. Tým, že budeme mať pozitívny postoj, budeme počítať s rôznymi možnosťami, budeme pripravení rozpoznať šance a využiť ich. 

                                                                                                                                            2.VĎAČNOSŤ. Nezabúdajme poďakovať. Vedomie tvorí energiu. Pokiaľ sme vedome vďační, vysielame zodpovedajúce vibrácie a podobné vibrácie i priťahujeme.      

3. NESŤAŽUJTE SI. Pokiaľ na miesto toho, aby sme boli vďační, hľadáme chybu, kritiku, tieto myšlienky a pocity vytvoria vibrácie, ktoré sú vysielané a priťahujú situácie, ktoré povedú k ešte ďalšiemu sťažovaniu si. 
    Bio Dobrotka, Elena Bindasová
POZOR: pokiaľ máte nejaké zdravotné problémy a radi by ste požiadali o radu, neváhajte nám napísať email na
redakcia@novinyzemplina.sk. My sa opýtame za Vás.

 



Uverejnené: 18.03.2010 09:05:48 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.