files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Utrápená výhra michalovskej Dukly

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v 29. kole I. hokejovej ligy nad tímom HC Topoľčany 3:1 (1:0, 0:1, 2:0). O góly HK Dukla sa postarali v prvej tretine Martin Opatovský, no a v záverečnej časti pridali presné zásahy Ján Šeliga a Martin Drotár, ktorý pečatil skóre do prázdnej brány. Michalovčania sa najbližšie opäť predstavia doma, keď v piatok 20. decembra o 17.00 privítajú na vlastnom ľade celok Senice.

Kto dúfal, že sa michalovskí hokejisti revanšujú za výkon spred týždňa proti Spišskej Novej Vsi (1:2) musel sa veľmi mýliť. V zápase proti v tabuľke predposledným Topoľčanom totiž domáci opäť výkonom nepresvedčili a herne súpera predčili akurát v prvej tretine. V 5. minúte mohol otvoriť skóre Tomáš Banovský, ktorý však svoje sólo nepretavil v úvodný gól zápasu. To sa nepodarilo o niekoľko sekúnd neskôr ani Martinovi Opatovského, ktorého vychytal golman Zima. Michalovskému útočníkovi to ale vyšlo v 16. minúte, kedy sa preštrikoval cez obranu hostí a otvoril skóre duelu - 1:0.

V závere tejto tretiny, aj na začiatku druhej, hostia zahrávali viac ako stosekundovú presilovú hru o dvoch hráčov, no tú nevyužili. Aj napriek tomu ich presilovka osmelila a v druhej časti boli michalovskej Dukle vyrovnaným súperom. Zemplínčanov viackrát podržal golman Tomáš Petro, ktorý však v 31.minúte kapituloval po sérii viacerých chýb jeho spoluhráčov, keď ho prekonal Káčer - 1:1. Ani tretia tretina veľa hokejového nepriniesla. Aktívnejší v nej boli domáci, ktorí sa snažili viac o víťazstvo. Najskôr mohol strhnúť vedenie na ich stranu Matej Hinďoš a po ňom sa nepresadil ani kapitán Dukly Richard Šechný. V 57. minúte opäť pri tlaku prvej lajny sa dostal na modrej k puku Ján Šeliga a tvrdou strelou prekonal hosťujúceho Zimu - 2:1. V závere sa Topoľčany snažili o vyrovnanie, odvolali aj golmana, no do prázdnej brány pečatil šesťnásť sekúnd pred koncom víťazstvo Dukly Martin Drotár.

HK Dukla Michalovce - HC Topoľčany  3:1 (1:0,0:1, 2:0)
Góly: 16. Opatovský (Palovčík), 57. Šeliga (Šechný, Hinďoš), 60. Drotár (Šechný) – 32. Káčer (Mihalik).
Vylúčení: 8:6. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Jura - Pribula, Kalina. Divákov: 750.
HK DUKLA: Petro - Petrina, Vorobel, Kubát, V. Urban, Šeliga, Žemba, Buraľ, Lenďák - Drotár, Šechný, Hinďoš - Opatovský, Palovčík, Majerník - Cmorej, Stríž, Banovský - Megela, Schnelly.
HC: Zima - Guričan, Kutňanský, Chromý, Bystričan, Sluka, A. Kolník - Raček. Joz. Mihálik, Martin Mihálik - L. Káčer, Martin Mihálik, Drahovský - Šimurka, D. Mihálik, F. Hudec.



Uverejnené: 18.12.2013 20:27:35
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.