files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla nezdolala Detvu ani do tretice

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v stretnutí 24. kola prvej hokejovej ligy na ľade HC 07 Detva 2:6 a tím spod Poľany tak nezdolali ani v treťom vzájomnom tohtosezónnom súboji. Góly Dukly zaznamenali Martin Opatovský a Štefan Majerník. Zverenci trénera Ladislava Spišiaka sa najbližšie predstavia doma, keď v stredu 4. decembra o 17.00 privítajú na svojom ľade o 17.00 Prievidzu.

Michalovská Dukla v prvých dvoch zápasoch Detvu v tejto sezóne nezdolala a to chcela zmeniť. Bohužiaľ, nestalo sa ... Už v 27. sekunde sa domáci dostali do vedenia. Po vyhratom vhadzovaní sa puk odrazil k Martinovi Trochtovi, ktorý ho poslal za chrbát Tomáša Petra. Aj v ďalších minútach úvodnej časti boli domáci lepší, no Dukle sa vo vlastnom oslabení zásluhou Martina Opatovského podarilo vyrovnať - 1:1. Michalovčania sa však z nerozhodného stavu dlho netešili. Ešte v presilovke totiž Branislav Srnka opäť strhol vedenie na stranu domáceho HC 07. Domáci hokejisti mali vo zvyšných minútach viac z hry, no ďalší gól nepridali. Druhá tretina patrila michalovskej Dukle, ktorá svojho súper prestrieľala 16:5, no z gólu sa nakoniec tešili domáci. Tí v 35. minúty išli do dvojgólového vedenia zásluhou Filipa Jánošíka - 3:1. Ten istý hráč sa presadil aj v 47. minúte a Detva tak viedla 4:1, a keď sa v 49. minúte počas presilovky gólovo uviedol aj Kamil Mahdalík, domáci sa dostali do komfortného štvorgólového vedenia 5:1. V závere ešte padli góly na oboch stranách. Najskôr na 2:5 znižoval Štefan Majerník a skóre zápasu uzavrel Srnka - 6:2. 

HC 07 Detva - HK Dukla Michalovce 6:2 (2:1, 1:0, 3:1)

Góly: 1. Trochta (Buda), 10. Srnka (Neumann, J. Petro) pres/1, 35. F. Jánošík (Goga), 47. F. Jánošík (Fekiač), 49. K. Mahdalík (Fekiač) pres/1, 59. Srnka - 9. Opatovský oslab/1, 55. Majerník (Čížek)

Vylúčení: 1:5. Presilovky: 2:0. Oslabenia: 0:1. Rozhodovali: Pišťanský - Navrátek, Stanzel. Divákov: .

HC 07: Orčík - Neumann, Páč, Tóth, Mačkovič, Celar, Németh, Pospíšil, Georgievky - J. Petro, Goga, Srnka - Žilka, Trochta, Buda - Jánošík, Mahdalík, P. Fekiač - Nociar, Šagát.

HK Dukla: T. Petro - Vorobel, Lenďák, Drotár, Kubát, Petrina, Šeliga - Schnelly, Kmiť, Čížek - Opatovský, Majerník, Kubiš - Cmorej, Stríž, Bánovský.



Uverejnené: 29.11.2013 20:13:39 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.