files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla má na lane brankára Jozefa Račka

Káder michalovskej Dukly by mal rozšíriť brankár Jozef Račko. Dvadsaťdeväťročný odchovanec nitrianskeho hokeja sa dnes zapojil do tréningového procesu a podľa všetkého bude stáť v bráne už v stredajšom súboji na pôde Trnavy. Dukla sa chce posilniť aj v obranných radoch, ktoré rozšíri tento týždeň rekonvalescent po zranení Martin Petrina a vedenie klubu má v hľadáčiku aj ďalších bekov.

Posledné výsledky a výkony Zemplínčanov jasne ukázali, že keď chcú zopakovať minulosezónny úspech, musia sa jednoznačne posilniť. Hovorilo sa o príchodoch do obrany, no posledné zranenie brankára Karla Němca ukázalo, že Dukla potrebuje posilniť aj na brankárskom poste. Keďže momentálne má tréner Spišiak k dispozícii iba dvojicu mladíkov Tomáš Petro - Pavol Borko. Keďže však Borko nemá komplet všekty papiere, v Trnave by bol k dispozícii akurát Petro a vedenie tak muselo rýchlo konať. A konalo naozaj promptne, keďže už na utorkovom tréningu sa objavil golman so skúsenosťami z extraligy, ako aj zo zahraničia - Jozef Račko. „Tento brankár dnes s nami absolvoval tréning a keď všetko pôjde tak, ako má, mal by chytať už v Trnave,“ informoval nás prezident HK Dukla Michalovce Alexander Černega, podľa ktorého slov rokovania s bývalým brankárom Nitry, Martina, Levíc, Piešťan, Dubnice, Nových Zámkov, kazašského Pavlodaru, ako aj maďarského Dunajvároša či Ferencvároša, kde pôsobil naposledy, spejú k dohode. 

Jozef Račko sa dnes zapojil do tréningového procesu Dukly

Aj s Martinom Petrinom, Pavol Gurčík až v decembri?

Vedenie klubu však deklaruje aj posilnenie obranných radov. Na lane má niekoľko zaujímavých bekov, ktorých mená však prezident klubu zatiaľ hovoriť nechcel. „To nie. Sme v rokovaní s niekoľkými hokejistami, pretože na tomto poste sa chceme posilniť minimálne o dvoch hráčov,“ poznamenal Černega, ktorý uviedol aj to, že do tréningového procesu sa vo štvrtok má zapojiť aj rekonvalescent po zranení Martin Petrina. Ten prišiel do Michaloviec pred začiatkom tejto sezóny, no zatiaľ v drese Dukly ešte majstrovský zápas neabsolvoval.

V minulých dňoch sa v médiách objavila aj správa, že michalovská Dukla má záujem o obrancu konkurenčnej Spišskej Novej Vsi – Pavla Gurčíka. Aj samotný dvadsaťosemročný bek potvrdil záujem momentálneho štvrtého tímu prvoligovej tabuľky. „Nebudem nič tajiť. Ide o zaujímavý typ obrancu, o ktorého máme eminentný záujem. Jeho súčasný zamestnávateľ však chce, aby v klube ostal minimálne do konca novembra. Momentálne teda prebiehajú rokovania s klubom, keďže s hráčom sme už prakticky dohodnutí. V hre sú však aj ďalší hokejisti, o ktorých máme záujem,“ uviedol k posilneniu defenzívnych radov prezident HK Dukla Michalovce Alexander Černega. Ten nevylúčil, že v decembri sa k angažovaniu Pavla Gurčíka vrátia.

Peter Brendza



Uverejnené: 19.11.2013 15:00:07 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.