files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Spišiakovi premiéra nevyšla - Dukla prehrala v Topoľčanoch

Hokejisti HK Dukla Michalovce neuspeli v stretnutí 18. kola prvej hokejovej ligy, keď na ľade Topoľčian prehrali 4:6 (2:1, 1:2, 1:3). Góly michalovskej Dukly zaznamenali Richard Šechný, Peter Čížek, Jakub Kubiš a Martin Opatovský. Hráči Dukly sa najbližšie predstavia na ľade Senice, doma ich uvidíme v piatok 15. novembra, kedy o 17.00 východoslovenskom derby privítajú celok HC Prešov 07.

Tréner Ladislav Spišiak vo svojej premiére na lavičke Dukly veľa zmien neurobil a nastúpil s totožnou zostavou, ktorá triumfovala krátko pred reprezentačnou prestávkou nad Bardejovom. V úvodnej tretine bola väčšia aktivita na hokejkách jeho zverencov. Už v prvej minúte trafil hornú spojnicu brány Martin Opatovský, následne neuspel Tomáš Banovský a brankár domáceho HC uspel aj v šiestej minúte, keď pálil opäť Martin Opatovský. V siedmej minúte neuznal hlavný rozhodca Michalovciam gól pre postavenie hráča v bránkovisku, no v deviatej minúte už Dukla vyhrávala 1:0. Žemba nahadzoval puk na bránu a ten dorazil za Hippíkov chrbát najproduktvnejší hráč prvej ligy Richard Šechný - 1:0. Domáci odpovedali šancou Mihálika, no vyrovnať sa im podarilo až v 16. minúte, kedy vylúčenie Banovského potrestal ex - Michalovčan Ľuboš Dobrý - 1:1. Následne mala výhodu presilovej hry aj michalovská Dukla a Peter Čížek strhol v 19. minúte vedenie na jej stranu - 1:2.  Druhú tretinu začali aktívnejšie domáci a odmenou za to im bol vyrovnávajúci gól v 21. minúte, ktorý dosiahol Andrej Drahovský. Odpoveď Dukly nenechala na seba dlho čakať a už o tridsať sekúnd gólovo udrel Jakub Kubiš - 2:3. Michalovčania mali aj ďalšie gólové príležitosti. Najskôr Hippík vychytal Kmiťa a potom Banovský nastrelil žrďku topoľčanskej brány. Následne sa dvakrát strelecky nepresadil Peter Čížek, a tak prišiel zákonite trest. Domáci opäť zahrávali presilovú hru, ktorú expresne rýchlo využil Libor Káčer - 3:3. Gólostroj pokračoval aj v tretej tretine. Jej úvod sa vydaril domácim, ktorí v 43. minúte išli po góle Kľačanského do vedenia 4:3. V ďalších minútach sa trikrát vyznamenal brankár domáceho HC Hippík, ktorý postupne zlikvidoval šance Majerníka, Opatovského aj Banovského. Za nepremenené príležitosti prišiel ďalší domáci trest. V 51. minúte uvoľnil Ľuboš Dobrý Rastislava Barčáka a po jeho presnom zásahu viedli Topoľčany 5:3. To nebolo z ich strany všetko. O niekoľko desiatok sekúnd putoval na trestnú lavici Richard Šechný a jeho vylúčenie potrestal Lukáš Tvrdík - 6:3. Dukla v závere Opatvoským už iba skorigovala víťazstvo domácich na 6:4 a tak lodivodovi Ladislavovi Spišiakovi premiéra na michalovskej lavičke nevyšla.

HC Topoľčany - HK Dukla Michalovce 6:4 (1:2, 2:1, 3:1)

Góly: 16. Dobrý (Tvrdík, Niník) pres/1, 21. Drahovský (Tvrdík), 35. Káčer (Drahovský, Mihalik) pres/1, 43. Klačanský (Košecký), 51. Barčák (Dobrý), 53. Tvrdík (Káčer, Šimurka) pres/1 – 9. Šechný (Kmiť, Žemba), 19. Čížek (Stríž, Majerník) pres/1, 22. Kubiš, 54. Opatovský (Kubiš)

Vylúčení: 3:3. Presilovky: 3:1. Oslabenia: 0:0. Rozodovali: Vojtek – Tvrdoň, Vido. Divákov: 450.

HC: Hippík - Kutňanský, Drahovský, Bystričan, Chromý, Kasana, Guričan, Niník, Grman - Káčer, Mihlák, Tvrdík - Chylo, Dobrý, Barčák - Chlapovič, Košecký, Klačanský - Trenčan, Varga, Šimurka.

HK DUKLA: Němec - Žemba, Kubát, Vorobel, Drotár, Kobeľa, Šeliga, Buraľ - Kmiť, Šechný, Banovský - Opatovský, Palovčík, Kubiš - Stríž, Majerník, Čížek - Cmorej.



Uverejnené: 10.11.2013 19:54:33 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.