files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovské florbalistky absolvujú domáci dvojzápas

Prvá florbalová žien pokračuje počas víkendu svojimi ďalšími turnajmi. Jeden z nich sa v nedeľu 10. novembra uskutoční v michalovskej Mestskej športovej hale a okrem domáceho FBK sa ho zúčastnia aj tímy Trenčína, Kysuckého Nového Mesta a Partizánskeho. Michalovčanky čakajú dva zápasy. O 9.00 nastúpia proti Partizánskemu a o 15.00 proti Trenčínu.

 

Zatiaľ spokojnosť

Michalovčanky si v predošlých zápasoch počínali viac ako dobre a svojimi výsledkami prekvapili aj trénera Gerharda Puchíra. Jeho zverenky majú na svojom konte štyri odohraté zápasy, v ktorých zaznamenali dve výhry a dve prehry. So štyrmi bodmi sú tak v tabuľke na solídnom piatom mieste. „Umiestnenie v strede tabuľky korešponduje s našimi stanovenými cieľmi. Sme nováčikom prvej ligy a dievčatá sa stále len učia hrať v tejto súťaži,“ skonštatoval k doterajšiemu účinkovaniu tímu tréner aj prezident FBK Michalovce. Ako je známe, v prvej ženskej lige sa hrá turnajovým spôsobom, keď sa na turnaji zúčastnia štyri tímy, ktoré odohrajú po dva zápasy. Michalovčanky sa dosiaľ zúčastnili na dvoch turnajoch. Prvý absolvovali v Banskej Bystrici, druhý v Malackách. Na úvod sme mali naozaj silných súperov. „Prvý zápas, ktorý bol pre viaceré dievčatá prvým seniorským, sme dokonale zaskočili minulosezónneho vicemajstra prvej ligy Topoľčany, ktoré sme zdolali 6:5. Dievčatá si tak hneď v premiére pripísali na svoje konto cenný skalp. V druhom zápase na turnaji v Banskej Bystrici nám už veľa síl neostalo a podľahli sme Kysuckému Novému Mestu vysoko 2:13. Tomuto súperovi sme vrátili prehru na turnaji v Malackách, kde sme nad ním vyhrali 6:3, no opäť sme nezvládli druhý zápas s domácimi Malackami a prehrali 5:7. Ako vidno, tie druhé zápasy nám už nevychádzajú. Dievčatá totiž ešte nemajú dostatok síl, zvládnuť obe stretnutia v jeden deň. Na druhej strane, na predošlých turnajoch sme nemali šťastie na žreb. Stretli sme sa so súpermi, ktorí sú v hornej polovici tabuľky a aj napriek tomu máme dve výhry, s čím je určite spokojnosť.“

Opäť ťažkí súperi

Po dvoch turnajoch na ihriskách súperov sa Michalovčanky tentoraz predstavia doma. V nedeľu 10. novembra sa totiž turnaj uskutoční v michalovskej Mestskej športovej hale. Aj teraz odohrajú dva zápasy. V tom prvom o 9.00 nastúpia proti Partizánskemu a v druhom o 15.00 narazia na celok Trenčína. „Ide o ťažkých súperov, takže na žreb sme opäť nemali šťastie. Tak Partizánske, ako aj Trenčín, sú celkami z hornej polovice tabuľky. Partizánske je dokonca na čele tabuľky a spolu s Trenčínom majú skúsenejšie družstvo. Musíme to nahradiť bojovnosťou. Hráme doma a pokúsime sa tak uhrať čo najlepšie výsledky,“ podotkol tréner FBK Gerhard Puchír.

Peter Brendza



Uverejnené: 07.11.2013 18:11:06 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.