files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V michalovskej Dukle bude v pondelok „horúco“

Nespokojnosť s výkonmi a v posledných dňoch aj s výsledkami tímu. Taká je momentálne situácia v michalovskom hokejovom klube Dukla Michalovce. Sklamanie netají ani prezident klubu Alexander Černega, ktorý na pondelok zvoláva mimoriadne zasadnutie správnej rady. Či na nej budú padať aj hlavy nevylúčil ...


Michalovský hokejový fanúšik nemá v posledných dňoch veľa dôvodov na radosť. Hráči minulosezónneho finalistu prvej ligy totiž nehrajú to, čo sa od nich očakáva. V začiatku súťaže síce zverenci trénera Mariána Horvátha zaznamenali po dvoch prehrách sedemzápasovú víťaznú sériu, no po nej Dukla kráča od desiatich k piatim. Najskôr sa nad slabšími výkonmi zatvárali oči získanými bodmi. Teraz však Zemplínčania prehrali posledné dva zápasy doma s Detvou (7:8) či v Prievidzi (3:4) a s ich výkonmi to takisto ide dole vodou. V tabuľke síce okupujú štvrtú pozíciu, čo nie je najhoršie, no na vedúci Bardejov po štrnástich odohratých kolách strácajú už dvanásť bodov a v posledných kolách im utiekla aj tretia Trnava. „Z našej strany vládne nespokojnosť. Či už je to s výsledkami alebo s výkonmi družstva,“ priamo odpovedal na našu otázku ohľadom spokojnosti prezident HK Dukla Alexander Černega.

Ustojí to? Na pondelkovom zasadnutí správnej rady sa bude hovoriť aj o ďalšom účinkovaní trénera Mariána Horvátha.

Nevylučuje nič

Pohár trpezlivosti nad v poslednej dobe slabšími výkonmi zrejme u vedenia klubu pretiekol. Prezident klubu totiž na pondelok zvolal mimoriadne zasadnutie správnej rady, ktorého hlavným bodom programu bude zaoberanie sa nepresvedčivými výsledkami a výkonmi tímu. Alexander Černega pred týmto zasadnutím nevylučuje ani to, že budú padať hlavy. „Momentálne nevylučujem nič, ani to, že príde k nejakým zmenám,“ skonštatoval prezident HK Dukla. Podľa našich informácii sa okrem trénerskej stoličky budú preberať aj hráči, ktorých výkony nie sú podľa predstáv vedenia klubu. Jedným z nich je aj obranca Martina Petrina. Ten, ako je známe, za Duklu pre zranenie neodohral ešte ani jeden súťažný zápas. „Jedným bodom mimoriadnej správnej rady bude aj účinkovanie tohto hráča. Ja som s ním v sobotu hovoril. Mrzia ma jeho zdravotné problémy. Súčasná situácia je však taká, že máme obrovské problémy v obrane, ktoré musíme riešiť. Už nemôžeme čakať, kedy s ním budeme môcť počítať. Za nami je totiž skoro polovica základnej časti a tento hráč za nás ešte neodohral ani jeden zápas,“ vysvetlil  Alexander Černega, ktorý na poste prezidenta HK Dukla pôsobí druhý rok.

Peter Brendza



Uverejnené: 27.10.2013 15:38:29 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.