files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla s piatou výhrou v rade

Michalovská Dukla valcuje svojich súperov aj naďalej. Tentoraz si to odniesli Topoľčany, ktoré Zemplínčania zdolali v siedmom kole I. hokejovej ligy na domácom štadióne 6:2, keď o svojom víťazstve rozhodli v záverečnej štvrtine, v ktorej dosiahli štyri presné zásahy. O góly Dukly sa postarali dvakrát kapitán Richard Šechný, po jednom presnom zásahu pridali Peter Čížek, Jakub Kubiš, Martin Opatovský a Martin Drotár. Zverenci trénera Mariána Horvátha sa najbližšie predstavia opäť doma, keď v šlágri 8. kola privítajú Senicu.

Zápas siedmeho kola videla solídna divácka návšteva, ktorá po prvýkrát v sezóne prekročila tisícku (1050). Michalovskí hokejisti divákov zrejme navnadili výhrou v Bardejove, no tentoraz sa im zápas príliš nevydaril. Hlavne v prvých dvoch tretinách sa totiž prispôsobili hre súpera, ktorý do metropoly Zemplína prišiel s obrannou taktikou. Michalovčania sa cez skalopevnú obranu presadzovali len veľmi ťažko. V 14. minúte prenikol cez celé útočné pásmo Hinďoš, ktorý naservíroval parádnu prihrávku pred bránu Čížekovi a ten strelou popod betóny golmana Branislava Hippíka otvoril skóre - 1:0. Hostia hrozili predovšetkým z rýchlych protiútokov. Najskôr mal dobrú streleckú príležitosť Šimurka a potom v 18. minúte nastrelil Marek Mihalik pravú žrď Němcovej brány. Aj v druhej tretine sa domáci hokejisti presadzovali cez obranu hostí iba sporadicky. Po jednej z rýchlych akcií unikol Topoľčancom Jakub Kubiš, ktorý pridal v tejto sezóne už svoj šiesty presný zásah - 2:0. Vzápätí veľmi dobre zakombinovala tretia formácia a po prihrávke Stríža pohŕdol tretím gólom Štefan Majerník. Hrozili však aj hostia. V 32. minúte sa rútil na Karela Němca Denis Mihálik, michalovský golman ale odolal. Na druhej strane zase strela Jaroslava Kmiťa neprešla cez Hippíkove betóny. V závere druhej tretiny hostia zahrávali presilovú hru, Branislav Varga krásne našiel Libora Káčera a ten strelou pod hornú žrďku znížil na 2:1. Kontaktný gól hostí naštartoval a tí sa v úvode tretej časti snažili o vyrovnanie. Otvorili obranu a to bola voda na mlyn pre michalovskú Duklu. V 47. minúte nezachytil hosťujúci golman Hippík nahodený puk Lenďáka a Martin Opatovský pridal pohodlne tretí gól svojho tímu - 3:1. O niekoľko sekúnd neskôr sa do streleckej listiny mohol zapísať opäť Štefan Majerník, no Hippík napravil svoju chybu z predchádzajúcej akcie. Následne však bol pri presilovke domácich už prikrátky aj on, keď Martin Drotár spomedzi kruho presnou strelou vymietol šibenicu jeho brány - 4:1. Naštartovaná Dukla pokračovala v ničení súpera aj naďalej. V závere zápasu prišli aj chvíle kapitána družstva Richarda Šechného. Ten najskôr zúžitkoval ideálnu prihrávka Jaroslava Kmiťa - 5:1 a v 58. minúte dokonca vo vlastnom oslabení pridal šiesty gól svojho tímu - 6:1. Záverečné sekundy patrili hosťom. Tí síce najskôr nevyužili presilovku o dvoch hráčov, no presne 32 sekúnd pred koncom uzavrel skóre zápasu v presilovke o jedného hráča Dávid Košecký. 

HK Dukla Michalovce - HC Topoľčany 6:2 (1:0, 1:1, 4:1)
Góly: 14. Čížek (Hinďoš), 25. Kubiš (Smotrila), 47. Opatovský (Lenďák, Buraľ), 53. Drotár (Kmiť, Šechný) pres/1, 55. Šechný (Kmiť, Drotár), 58. Šechný (Kmiť) vlas/1 - 39. Káčer (B. Varga, Šimurka) pres/1, 60. Košecký (M. Mihálik, Niník) pres/1
Vylúčení: 7:4. Presilovky: 1:2. Oslabenia: 1:0. Rozhodovali: Lauff - Hric, Kalina. Divákov: 1050.

HK DUKLA: Němec - Žemba, Kubát, Lenďák, Buraľ, Kobeľa, Šeliga - Kmiť, Šechný, Banovský - Opatovský, Palovčík, Kubiš - Drotár, Majerník, Stríž - Čížek, Hinďoš, Smotrila - Zrelák.
HC: Hippík - Niník, Gál, Kasana, Kutňanský, Behán, Drahovský - Šimurka, D. Mihalik, Káčer - Barčák, B. Varga, Martin Mihálik - Košecký, Miroslav Mihalik, Tvrdík.



Uverejnené: 02.10.2013 20:24:30
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.