files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín doma s prvou stratou

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v stretnutí 9. kola II. futbalovej ligy na vlastnej pôde s tímom Spartak Trnava juniori 1:1, keď po prvom polčase viedli 1:0. O jediný presný zásah domácich sa v 20. minúte postaral Igor Obert, za hostí vyrovnával v 67. minúte Boris Bališ, ktorého gól bol v tejto sezóne prvým, čo MFK Zemplín inkasoval na vlastnom štadióne. Michalovskí futbalisti sa najbližšie predstavia opäť doma, keď v sobotu 21. septembra o 19.30 privítajú celok Šamorína.

Michalovčania začali s náporom. Už pri prvej akcii unikol trnavskej obrane Kunca, jeho center ale zblokovala obrana hostí. Po následnom rohovom kope sa lopta v šestnástke dostala k Obertovi, ktorého strelu vykopol Hamuľak z brány hostí. Domáci futbalisti naďalej pokračovali v nápore. Skórovať mohol otvoriť aj Kovaľ, no jeho tvrdý projektil tesne minul bránu hostí. V 20. minúte sa domáci konečne dočkali. Hamuľak krásnou uličkou vysunul Oberta, ktorý si obišiel aj brankára hostí a otvoril skóre zápasu - 1:0. Aj po strelenom góle boli domáci futbalisti pri chuti. Krátko nato mohol druhý gól pridať Kovaľ. V čistej šanci však mieril iba do vybiehajúceho golmana hostí Strapáka. V závere prvého polčasu mohol poisťovací gól streliť opäť Obert, tentoraz však svoju šancu nepremenil. V samom závere prvého dejstva ešte zaujala tvrdá strela hosťujúceho Mečiara, ktorá tesne minula Raškovu bránu.

V druhom polčase sa začala karta pomaly obracať. Iniciatívu totiž začali preberať hostia. Tí však mohli po hodine hry kapitulovať, no s tvrdou strelou Hamuľaka spoza šestnástky si poradil na dvakrát golman Strapák. Vzápätí pohrozil nebezpečnou strelou hosťujúci Bališ. V 67. minúte sa už snaživí hostia dočkali. Práve Bališ sa kľučkou zbavil Podhorína a jeho strela nakoniec skončila v Raškovej sieti - 1:1. Michalovčania následne zatlačili svojho súpera, no ich najväčším problémom bola žalostná koncovka. V 79. minúte bol blízko k vedúcemu gólu Hamuľak, ktorého strelu brankár hostí vytlačil nohami na rohový kop. Tréner Bubenko sa snažil oživiť hru striedaniami, keď poslal do hry Miroslava Božoka a Lukáša Janiča. Hlavne druhý menovaný oživil hru domácich, no ani jeho snaha vytúžený gól nepriniesla. V 82. minúte bol v hlavnej úlohe opäť domáci útočník Michal Hamuľak. Najskôr si brankár Strapák poradil s priamym kopom práve striedajúceho Janiča a následná Hamuľakova dorážka išla vedľa brány. Domáci tlačili naďalej. V 87. minúte pálil tvrdo Janič, jeho strelu ale Strapák s námahou vytlačil na rohový kop. No a keď sa v samom závere neujala ani strela Michala Galla, v zápase sa zrodila remíza 1:1, s ktorou mohli byť pri pohľade na priebeh zápasu oveľa spokojnejší hostia.

MFK Zemplín Michalovce - FC Spartak Trnava juniori 1:1 (1:0)

Góly: 20. I. Obert - 67. B. Bališ

ŽK: 82. Božok - 42. Peševski, 80. Ciprys, 81. Rehák

Rozhodovali: Fajčík - O. Brendza, Kubačka. 1 980 divákov

MFK ZEMPLÍN: Raška - Podhorin, Michal Gallo, T. Sedlák, Smrek - I. Obert, Morlacchi (77. L. Janič), V. Janočko (68. Božok), Kovaľ - D. Kunca, M. Hamuľak

FC SPARTAK jun.: Strapák – Rehák, Banovič (54. Tomovič), Klabník, M. Mečiar – B. Bališ (90+. Bočko), Peševski (84. A. Pavlík), Zvolenský, Richnák, Ciprys - Poznar

 fotogalériu zo zápasu pripravujeme...



Uverejnené: 14.09.2013 22:52:30
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.