files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zuzana Hollá na hosťovanie do Partizánskeho

Bývalá krídelníčka Iuventy Michalovce Zuzana Hollá má nový klub. Dvadsaťsedemročná odchovankyňa bánovskej hádzanej bude v nasledujúcej sezóne hosťovať v tíme ďalšieho účastníka WHIL HK Slávia Partizánske.

Hádzanárka Zuzana Hollá má nový klub. Potom, čo sa s vedením Iuventy Michalovce dohodla na odchode, to najskôr vyzeralo, že odchovankyňa bánovskej hádzanej najskôr skončí v zahraničí, keď bol o ňu interes v Rakúsku, no nakoniec je všetko inak. Dvadsaťsedemročná krídelníčka sa totiž dohodla so slovenským účastníkom WHIL HK Sláviou Partizánske. „Uvoľnili sme ju na hosťovanie do konca sezóny 2013/2014,“ informoval nás športový riaditeľ Iuventy Michalovce Jaroslav Čúrny, ktorý sa následne dotkol aj možného medzinárodného transferu Hollej. „Bol tam určitý kontakt s jedným klubom z najvyššej rakúskej súťaže, no nakoniec prišlo k dohode s Partizánskym. Odtiaľ nás najskôr oslovil tréner Peter Olšavský a potom aj prezident klubu Pavol Kertész, s ktorými sme sa nakoniec dohodli na hosťovaní.“  

Zuzana Hollá, ktorá strávila v Iuvente posledné štyri sezóny, si tak po rodných Bánovciach, HK Štart Trenčín či Michalovciach zahrá už za štvrtý slovenský klub. Aj tretia hráčka, ktorá sa v máji tešila zo zisku šiesteho majstrovského titulu a následne opustila káder trénera Jána Packu, tak má nový klub. Po Oleksandre Krebsovej, ktorú poslalo vedenie klubu na hosťovanie do Šale, Natalii Vinyukovej odchádzajúcej do talianskeho Salerna, má nové angažmán teda aj ona. Jedinou hádzanárkou, ktorá si nové pôsobisko ešte nenašla, je tak Ukrajinka Julia Snopová.

Peter Brendza



Uverejnené: 10.09.2013 19:38:55 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.