files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Do Michaloviec mieri španielsky gigant Real Madrid

Už o dva týždne sa uskutoční štvrtý ročník dorasteneckého futbalového turnaja Michalovce Cup 2013. Aj teraz sa organizátorom podarila skvelá účasť európskych veľkoklubov. Okrem michalovských dorastencov sa turnaja zúčastní aj obhajca trofeje španielsky Villarreal CF, Dukla Banská Bystrica, talianske Chievo Verona, ukrajinský Šachtar Doneck, no a divákov bude určite najviac lákať španielsky gigant - Real Madrid. Michalovce Cup sa uskutoční v termíne od utorka 13. - do piatka 16. augusta. V prvých troch dňoch sa odohrajú zápasy v dvoch základných skupinách, v piatok budú na programe stretnutia o umiestnenie.

Vynikajúce obsadenie

Organizátori štvrtého ročníka futbalového turnaja dorastencov opäť nesklamali. Minulý rok sa dorasteneckého turnaja Michalovce Cup zúčastnil slávny Juventus Turín, teraz zašli predstavitelia klubu ešte ďalej. Tímy ako Villarreal, Šachtar Doneck, Chievo Verona a Real Madrid sú totiž zárukou obrovskej kvality a diváckeho záujmu. „To bolo našim hlavným cieľom. Takéto tímy totiž nechodia na každý turnaj, kde ich pozvú. Napríklad taký Real Madrid sme chceli už minulý rok, no vtedy sa tento tím zúčastnil turnaja v Mexiku. Som veľmi rád, že predstavitelia klubu dodržali slovo a tento rok sa turnaja Michalovce Cup zúčastnia,“ skonštatoval organizátor turnaja Marek Zahorčák, ktorý v MFK Zemplíne pôsobí ako koordinátor mládeže.

Zmenený systém turnaja

Predstavitelia MFK Zemplín Michalovce teda zorganizujú už svoj štvrtý dorastenecký turnaj. V prvých dvoch ročníkoch, ktoré sa hrali ešte v zimných mesiacoch, štartovalo na turnaji osem tímov, štyri v kategórii do 19 rokov, štyri v kategórii do 17 rokov. Minulý rok nastala zmena v tom, že sa turnaj presunul do letných mesiacov a zúčastnili sa ho už iba štyri tímy. „Tentokrát opäť prichádza k zmene. Šesť zúčastnených tímov sme zaradili do dvoch trojčlenných skupín. Naši dorastenci sa predstavia v A. skupine spolu so Šachtarom Doneck aj najväčším diváckym lákadlom Realom Madrid. V druhej skupine sa predstaví obhajca trofeje Villarreal CF spolu s talianskym Chievom Verona a Dukla Banská Bystrica,“ uviedol organizátor turnaja Marek Zahorčák, podľa ktorého slov na turnaji budú štartovať tímy U-17, čiže po starom, mladšie dorasty. Spomenuté tímy odohrajú zápasy v základných skupinách každý s každým. Turnaj sa uskutoční od utorka 13. do piatka 16. augusta. V prvých troch dňoch sú na programe zápasy v základných skupinách, v posledný deň sa odohrajú stretnutia o celkové umiestnenie. „Zloženie týchto tímov je podľa mňa za tie ročníky, ktoré sa už uskutočnili najlepším. Dali sme si za cieľ každý rok úroveň turnaja zvyšovať a ja som veľmi rád, že sa nám to darí. Diváci sa určite majú na čo tešiť,“ dodal na záver koordinátor mládeže MFK Zemplín Michalovce.

Program 4. ročníka Michalovce Cup

A. Skupina
MFK Zemplín Mihalovce, Real Madrid (Esp.), Šachtar Doneck (Ukr.)

B. Skupina
Villarreal CF (Esp.), Chievo Verona (Ita.), Dukla Banská Bystrica

Program Michalovce Cup 2013
Utorok 13. august
18.00: DuklA Banská Bystrica - Chievo Verona
19.45: Slávnostné otvorenie turnaja
20.00: MFK Zemplín Michalovce - Šachtar Doneck

Streda 14. august
18.00: Dukla Banská Bystrica - Villarreal CF
20.00: Real Madrid - Šachtard Doneck

Štvrtok 15. august
18.00: Chievo Verona - Villarreal CF
20.00: MFK Zemplín Michalovce - Real Madrid

Piatok 16. august
16.00: Zápas o 5. miesto
18.00: Zápas o 3. miesto
20.00: Finále
21.45: Slávnostné vyhodnotenie turnaja

Peter Brendza



Uverejnené: 31.07.2013 16:15:30 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.