files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín prehral v Užhorode

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali vo svojom druhom prípravnom stretnutí na pôde tímu ukrajinskej najvyššej súťaže FC Hoverla Užhorod 0:2, keď domáci o svojom víťazstve rozhodli  už v prvej dvadsaťminútovke. Michalovčania bude najbližšie v hre opäť v sobotu, keď sa predstavia na ihrisku Rimavskej Soboty.

Zápas sa hral na hlavnom štadióne Hoverly a v slnečnom počasí si ho prišla prišla pozrieť solídna divácka návšteva. Od úvodných minút diktovali priebeh hry domáci futbalisti, ktorí hrali veľmi aktívne a často zamestnávali michalovskú obranu. V 14. minúte mal Užhorod výhodu priameho kopu z pravej strany a lopta z kopačky Lissitzkeho skončila trošku prekvapujúco v sieti brankára Jenča - 1:0. Domáci boli pri chuti a o šesť minút nato sa radovali po druhýkrát. Spoza šestnástky napriahol ľavačkou Lysenko a jeho nádherná strela skončila v šibenici brány MFK Zemplín - 2:0. Michalovčania dali o sebe vedieť po polhodine hry, keď po prihrávke Jacka z pravej strany zblízka umiestnil loptu do siete Kunca, avšak gól neplatil pre postavenie mimo hry. V druhom polčase domáci prestriedali, takisto aj hostia, ktorí sa viac osmelili. Kontaktný gól mal na kopačke Regáli, ale gólmana Hoverly neprekonal. Gólom sa neskončili ani ďalšie sľubné akcie Zemplínčanov. A keď v závere sa neujala ani strela Janiča, ktorá išla tesne nad, zaknihovali domáci dvojgólové víťazstvo.

FC Hoverla Užhorod - MFK Zemplín Michalovce 2:0 (2:0)

Góly: 14. Lissitzky, 20. Lysenko

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - J. Vajda, T. Sedlák (46. Morlacchi), Podhorin - L. Jacko (46. D. Horňák), V. Janočko (46. L. Janič), Kovaľ (46. Gamkrelidze), S. Danko (46. A. Leško) - D. Kunca, M. Hamuľak (46. M. Regáli), Božok.

Zdroj: mfk zemplín fotogalériu a komentár trénera nájdete tu



Uverejnené: 04.07.2013 07:12:07 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.