files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

OC Zemplín ovládli nevesty

Každá žena už odmalička sníva o najkrajšom dni v živote, ktorým je práve svadba s milovaným človekom. Prípravy na deň “D” so sebou prinášajú mnoho povinností a starostí. Medzi tie najpríjemnejšie patrí výber svadobných šiat, ktoré majú nevestu premeniť na princeznú. OC Zemplín pripravil pre obyvateľov Michaloviec a okolitých obcí a miest jedinečnú prehliadku svadobných šiat spojenú s ukážkami líčenia, účesov, kytíc a šperkov.


Módna prehliadka v OC Zemplín nadmieru splnila očakávania všetkých prítomných dám a dokonca aj mužov. Mladé dievčatá a chlapci predviedli najnovšie trendy v oblasti “svadobnej” módy, a tak sa každá budúca nevesta či ženích mohli nechať inšpirovať naozaj jedinečnými modelmi. “Nad módnou prehliadkou svadobných šiat sme rozmýšľali už dlhšie, a tak sme ju koncom minulého roka zaradili do nášho marketingového plánu. Keďže už začalo obdobie pôstu, bol to ideálny čas na usporiadanie prehliadky svadobných šiat a doplnkov. Verím, že si všetci prítomní a teda najmä dámy prišli na svoje,” prezradila marketingová riaditeľka OC Zemplín Eva Hrehovčíková.

Okrem svadobných šiat musí nevesta myslieť aj na doplnky, ako sú šperky, pančuchy, topánky či svadobná kytica. Práve kytica poslúžila na prehliadke ako výborný “tombolový lístok.” Kto si totiž chytil kyticu, vyhral originálne vecné ceny. “V kyticiach sa ukrývali lístočky s napísanými cenami - prvá cena boli svadobné šaty, druhá  cena bola svadobná torta a tretia- šperk. Do druhej súťaže sa zapojil každý, kto v tento deň nakúpil v ktorejkoľvek prevádzke OC ZEMPLIN tovar v hodnote 20 €. O výhercoch rozhodovalo šťastie počas záverečného žrebovania. Medzi cenami nechýbala kozmetika, košele, pančušky, lístky na koncert a mnohé iné ceny,” doplnila marketingová riaditeľka.

Na svoje si prišli aj páni a to nielen

 

vďaka pohľadu na krásne nevesty ale aj preto, že na prehliadke im boli predstavené najnovšie modely spoločenských oblekov, kravát a košieľ. Vyvrcholením akcie bola ukážka barokových kostýmov z krajčírskej dielne  Cirkevnej strednej odbornej školy (CSOŠ) v Michalovciach. “Prehliadku obchodného centra sme chceli niečíi ozvláštniť ale tak, aby si zachovala slávnostný ráz. Preto sme oslovili múzeum, aby nám zapožičali svoju stálu expozíciu barokových kostýmov. Nuž a pán Steiner z CSOŠ v Michalovciach, pod ktorého taktovkou sa tieto jedinečné kostýmy šili, pripravil ich módnu prehliadku a tiež jedinečný barokový tanec - menuet. Barokové líčenie a účesy boli skutočne úžasné a celá kolekcia dostala aj vďaka nim neobyčajné kúzlo. Verím, že mnohí sa preniesli do obdobia baroka a užili si tieto krásne scény,” povedala Hrehovčíková.
Tí, ktorí v sobotu zavítali do obchodného centra snívať svoj svadobný sen, určite neoľutovali. “Veľmi sa mi táto prehliadka páčila a určite by bolo fajn, keby boli podobné akcie aj častejšie. Svadobné šaty, ktoré som tu videla, boli krásne a už sa teším, keď ja sama budem nevestou. Aj keď tak skoro to asi nebude,” povedala so smiechom mladá študentka Iveta z Michaloviec.
                      
                       Monika Paľovčíková

 



Uverejnené: 04.03.2010 11:48:56 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.