files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bojovníci MMA opäť zbierali cenné kovy

Na majstrovstvách Slovenska K1 a MMA Regard Ligy získali členovia klubu MMA Michalovce dve medaily – Dominik Engel sa tešil zo zlata a Rastislav Nazarej zo striebornej medaily.

Tréningová drina priniesla úspech

V prvý júnový deň sa v trnavskej športovej hale uskutočnili Majstrovstvá Slovenska v K1 a MMA Regard Lige, na ktorom sa zúčastnili aj traja michalovskí bojovníci z tímu MMA Michalovce. Najviac sa darilo Dominikovi Engelovi, ktorý v kategórii MMA do 75 kg získal zlatú medailu a stal sa tak majstrom Slovenska. Darilo sa aj ďalšiemu bojovníkovi z michalovského klubu Rastislavovi Nazarejovi, ktorý prehral v kategórii do 65 kg až vo finále a získal tak striebornú medailu. Tretím do parite bol Dávid Vartaš. Ten sa však nedostal do finálových bojov. Aj napriek tomu bol ich tréner Tibor Šimonič s výkonmi svojich zverencov spokojný. „Chlapci ukázali svoj progres a jasne videli, že tá tréningová drina prináša osoh. Vypláca sa v podobe úspechov nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.“

Fightmania už o mesiac

Milovníci bojového umenia si v júli prídu v Michalovciach na svoje. Zhliadnuť totiž budú môcť atraktívne zápasy v ringu, keďže presne vo štvrtok 25. júla sa v Chemkostav aréne uskutoční podujatie pod názvom Fightmania. „Diváci budú môcť vidieť atraktívne súboje MMA, K1, MUAY THAI či boxe,“ informoval nás tréner borcov MMA Michalovce Tibor Šimonič, podľa ktorého budú môcť záujemcovia vidieť bojovníkov aj deň predtým, keďže sa v OC Zemplín v stredu 24. júla uskutoční ich oficiálne váženie.

Peter Brendza



Uverejnené: 19.06.2013 21:52:57 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.