files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovský winLand definitívne na kolenách

Hádzanársky klub HC winLand Michalovce si nepodal prihlášku do nasledujúceho extraligového ročníka a tak mužská hádzaná po svojom najväčšom úspechu zrejme končí.

Bude historická medaila poslednou?

O čiernych mrakoch nad michalovskou hádzanou sa hovorilo už dlhšie. Hráči či členovia realizačného tímu už niekoľko mesiacov nedostali výplaty. Strmý pád mužskej hádzanej nezastavil ani historický úspech v podobe zisku bronzových medailí. Aj keď sa prihlášky do nastávajúcej extraligovej sezóny mali podávať do konca mája, HC winLand dostal výnimku a mohol tak urobiť až do 10. júna. Bohužiaľ, ani tento termín predstavitelia klubu nevyužili. „Môžem povedať, že družstvo si prihlášku do Extraligy nepodalo,“ stroho nás informoval predseda predstavenstva HC winLand Stanislav Hudák. Ten príliš nechcel konkretizovať dôvody tohto konania. „To by som nechcel konkretizovať. Nepodali sme si prihlášku a to je fakt. Nič viac a nič menej,“ dodal Stanislav Hudák, podľa ktorého hráčom skončili v klube zmluvy a môžu si tak hľadať iného zamestnávateľa.

Účinkovanie mužského tímu HC winLand na hádzanárskej scéne tak trvalo tri ročníky. Najskôr sa Michalovčania prvou ligou predrali do extraligy, v ktorej následne obsadili vo svojej premiére šieste miesto a v nedávno skončenej sezóne sa tešili z bronzu. Historický kov však bol na nejaký čas pravdepodobne posledným a na ďalší si mužská hádzaná bude musieť asi dlhšiu dobu počkať.

Peter Brendza



Uverejnené: 11.06.2013 14:42:34 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.