files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Starší dorastenci MFK Zemplín zostrelili trnavský Spartak

Starší dorastenci MFK Zemplín na domácej pôde opäť nezaváhali. Tentoraz zdolali v gólovej prestrelke trnavský Spartak 4:2 (2:0). O góly MFK sa postarali dvakrát Leško, jeden presný zásah pridali z pokutového kopu Danko a v závere pečatil víťazstvo domácich Mukhametdinov. Darilo sa aj mladším dorastencom, ktorí zvíťazili po góle L. Tóth v predposlednej minúte 1:0. V utorok odohrajú Michalovčania záverečné duely v tejto sezóne. Predstavia sa na ihrisku Podbrezovej, starší nastúpia o 15. hodine, mladší o 17.15 hod.

Starší dorastenci U19

O záchranu bojujúci Trnavčania po sérii výborných výsledkov si trúfali zabodovať aj v Michalovciach, ale napokon zostali s prázdnymi rukami. Hŕstka divákov si na prvú veľkú šancu musela počkať viac ako polhodiny, vtedy parádnu Dankovu strelu bravúrne zo šibenice vytlačil hosťujúci brankár. V 39. minúte sa však už domáci prvýkrát radovali, Leško hlavou trafil presne k žrdi - 1:0. Krátko pred prestávkou prišiel aj druhý michalovský gól, opäť sa presadil Leško, keď po peknej Turikovej prihrávke prestrelil Masára. Hneď po prestávke fauloval hosťujúci obranca vo vlastnom pokutovom území Danka a sám faulovaný sa z bieleho bodu nemýlil - 3:0. Zdalo sa, že je rozhodnuté, ale opak bol pravdou. V 71. minúte Lörinczi trafil z priameho kopu presne k žrdi - 3:1. To však zo strany Spartaka nebolo všetko, o 6 minút neskôr Dzíbela po štandardnej situácii zblízka prekonal Brédu a znížil na rozdiel jediného gólu. V tom čase hrali Trnavčania dokonca o jedného hráča menej, pretože ich brankár a zároveň kapitán Masár uvidel v 74. minúte za udretie protihráča v prerušenej hre červenú kartu. V 83. minúte Kolesár v tutovke zlyhal, ale minútu pred koncom riadnej hracej doby poistil výhru MFK Zemplín pekným gólom Mukhametdinov. V nadstavenom čase ešte hosťujúci Korbelič opečiatkoval ľavú žrď domácej brány.

MFK Zemplín Michalovce - FC Spartak Trnava 4:2 (2:0)

Góly: 39. a 44. A. Leško, 50. S. Danko (11 m), 89. Mukhametdinov - 71. Lörinczi, 77. Dzíbela

ČK: 74. Masár (Trnava)

MFK ZEMPLÍN: Bréda - Ďurik, J. Šimko, D. Horňák, Škultéty - Harvila, Grič (62. T. Kolesár) - M. Koscelník (77. Mukhametdinov), Turik (60. J. Kiss), S. Danko - A. Leško

Mladší dorastenci U17

Michalovčania nastúpili na zápas v oklieštenom zložení, z rôznych dôvodov im chýbali viacerí hráči základnej zostavy (Vožný, Bellás, Ilinjo, Halagan), preto musel tréner Ján Gajdoščík siahnuť aj do družstva starších žiakov, odkiaľ povolal Horvátha. Z ich strany to nebol najlepší zápas, práve kvôli absenciám v zostave a nahustenému programu bolo na nich vidieť únavu. Napriek tomu, že Trnavčanom patrila pred zápasom až 11. priečka, ukázali sa v dobrom svetle. Hrozili predovšetkým z rýchlych protiútokov, ktoré však nedotiahli do gólového konca, v niekoľkých prípadoch výborne zasiahol brankár Holienčin. Jediný gól zápasu prišiel až minútu pred koncom riadneho hracieho času, keď po rohovom kope lopta dostala až k Tóthovi, ktorý nikým nekrytý bez problémov rozvlnil sieť - 1:0. V nadstavenom čase mohol prikrášliť výsledok Andrejko, ale pokutový kop, ktorý bol nariadený za faul na Tótha, nepremenil, keď prestrelil hosťujúcu bránu.

MFK Zemplín Michalovce - FC Spartak Trnava 1:0 (0:0)

Gól: 79. L. Tóth

ČK: 80. Jirka (Trnava)

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - J. Vaško, M. Janočko, M. Kolesár, J. Andrejko - Ferko, Havrila, A. Nagy (41. Köver, 65. A. Horváth) - L. Tóth, Vajs, J. Straka

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 09.06.2013 10:06:46
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.