files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Nový tréner MFK Zemplín stále neznámy

MFK Zemplín je stále bez hlavného trénera. Túto otázku by chcelo vedenie klubu vyriešiť do konca tohto týždňa. Nový tréner by tak už mal začať prípravu na nastávajúca sezónu. Jej začiatok je naplánovaný na pondelok 17. júna.

Nový lodivod do konca týždňa?

Futbalový klub MFK Zemplín je po odchode Alberta Rusnáka stále bez hlavného lodivoda. Po odchode prešovského rodáka viedla tréningový proces dvojica najskúsenejších hráčov z kádra - Vladimír Janočko a Miroslav Božok. „Otázka hlavného trénera ešte nie je vyriešená,“ odpovedal na našu priamu otázku predseda predstavenstva MFK Zemplín Igor Šoltinský, ktorý následne dodal. „Nový tréner by mal byť známy do konca týždňa. Sme v intenzívnom rokovaní s jedným kandidátom. Keď dospejeme k dohode, budeme informovať verejnosť.“

Ján Kozák, ktorý si pozrel zápas Michalovce - Šamorín to nebude

Novým lodivodom však určite nebude Ján Kozák. V sobotu počas zápasu posledného 33. kola Michalovce - Šamorín (2:0) podporil vlnu špekulácii samotný trénerský odborník, ktorý si prišiel osobne pozrieť stretnutie. Kozák sa však začiatkom týždňa opätovne dohodol na zmluve s košickým MFK, a tak si vedenie michalovského klubu určite tľapne s iným kormidelníkom. „Hráčom bude tréner predstavený na začiatku prípravy, ktorá sa začína v pondelok 17. júna,“ podotkol predseda predstavenstva MFK Zemplín. Ten sa nechcel vyjadrovať k zmenám v hráčskom kádri, keďže podľa jeho slov do toho bude mať čo povedať nový lodivod.

(pb)



Uverejnené: 06.06.2013 15:42:08 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.