files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín doma opäť zakopol

Futbalisti MFK Zemplín opäť sklamali svojich fanúšikov. V 31. kole II. futbalovej ligy totiž na domácej tráve podľahli tímu ŠK SFM Senec 1:2 (0:0). O ich jediný presný zásah sa postaral v 72. minúte po obrovskej hrúbke golmana hostí Matláka Jurčo.

Zápas týchto súperov sa začal minútou ticha za dlhoročného fanúšika a člena fanklubu GS 52 Matúša Kudláča, ktorý vo štvrtok tragicky zahynul. Diváci na prvú šancu dlho čakať nemuseli. Hneď v úvodnom útoku domácich unikol Kunca, po jeho prihrávke však Jurčo strieľal iba do vybiehajúceho Hanzela. Z následného rohu mohol otvoriť skóre Podhorín, lopta mu ale nesadla tak ako chcel. V 14. minúte neudržal Matlák v bráne hostí strelu Janočko, lopty sa zmocil Gamkrelidze, ktorého prihrávka ale v malom vápne nenašla žiadneho spoluhráča. V 26. minúte unikol po strane Kunca, na jeho center si nabehol Božok, no ten v gólovej šanci trestuhodne minul. Na druhej strane dal o sebe vedieť Hanzel, jeho strelu ale Bréda, ktorý dostal opäť príležitosť pred Jenčom, vytlačil. Do závere slabého prvého polčasu sa už nič výrazné nestalo, a tak oba tímy odchádzali do kabín za bezgólového stavu 0:0.

Kto čakal nejaký výrazný druhopolčasový nápor domácich, musel sa veľmi mýliť. Už v jeho úvode totiž udreli po góle Držíka hostia - 0:1. Hneď nato sa pokúšal vyrovnať Janočko, jeho strela však išla nad Matlákovu bránu. Rovnako pochodil o niekoľko minút nato aj Jurčo. V 72. minúte sa domáci predsa len dočkali vyrovnávajúceho gólu. Jurčo napádal rozohrávajúceho brankára Matláka, ktorý loptu nestihol odkopnúť a trafil rovno do michalovského útočníka, od ktorého sa odrazila do brány. O štyri minúty ale Senčania opäť naklonili misky váh na svoju stranu, spoza šestnástky parádne trafil Držík a upravil na 1:2. Michalovčanom sa už vyrovnať nepodarilo a tak neuspeli ani v druhom domácom stretnutí v rade a ich výsledková či herná kríza trvá aj naďalej...

MFK Zemplín Michalovce - ŠK SFM Senec 1:2 (0:0)

Góly: 72. P. Jurčo - 49. a 76. Držík

ŽK: 18. Kovaľ, 31. M. Vanák - 12. Držík, 35. Hlavatovič, 60. K. Kuzma

Rozhodoval: Jaška - 780 divákov

MFK ZEMPLÍN: Bréda - D. Horňák, Podhorin, T. Sedlák, M. Vanák - Gamkrelidze (52. M. Hamuľak), Kovaľ, V. Janočko - D. Kunca (77. A. Leško), P. Jurčo, Božok

ŠK SFM: Matlák – Neoveský (46. Karč), T. Hanzel, Polgár, Hlavatovič – Mart. Mikulič, Držík, Hílek, Vrablec (24. Belkovics) – K. Kuzma - R. Ujčík (85. Gogolák)

Najbližší program MFK Zemplín:

Nedeľa 26. mája o 17.00 hod.: Rimavská Sobota - Michalovce (32. kolo)

Sobota 1. júna o 17.00 hod.: Michalovce - Šamorín (33. kolo)



Uverejnené: 18.05.2013 20:53:54
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.