files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Úspešní michalovskí policajti objasňovali...

Nebezpečné vyhrážanie!
 
Úspešný týždeň mali michalovskí policajti, ktorí objasnili viacero krádeží. "Opačná" strana zákona však tiež nezaháľala...


Objasnené

Michalovskí policajti vypátrali a obvinili z prečinu krádeže 24-ročného Pavla B. z Prešova, ktorý v noci z utorka na stredu v rodinnom dome v obci Sliepkovce (okr. Michalovce) ukradol 66-ročnému mužovi z okr. Plzeň (ČR) počas spánku z vrecka nohavíc, ktoré mal na sebe oblečené, finančnú hotovosť 950,-€. Taktiež sa tomuto mužovi vlámal do osobného motorového vozidla zn. Fiat (MPZ „CZ“), ktoré bolo odstavené pred rodinným domom. Z auta ukradol ovládací panel autorádia a fotoaparát, čím mu vznikla škoda 250,-€. Obvinený muž bol umiestnený v cele policajného zaistenia.

Michalovskí policajti v spolupráci s príslušníkmi  Obvodného oddelenia PZ Trhovište vypátrali a z prečinu  krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody a prečinom poškodzovania cudzej veci obvinili 31-ročného Vladimíra z obce Malčice, ktorý sa koncom novembra 2009  vlámal do rodinného domu v  obci Malčice (okr. Michalovce). Z domu odcudzil elektroniku, oblečenie rôzneho druhu, posteľné oblečenie a bytové doplnky. Následne sa vlámal do hospodárskej časti domu, odkiaľ odcudzil elektroniku a náradie. Majiteľovi domu z Michaloviec spôsobil celkovú škodu takmer 3.000,-€.

 Michalovský vyšetrovateľ v pondelok zastavil trestné stíhanie, ktoré začal v súvislosti s prípadom lúpeže zo dňa 16.02.2010, kedy v čase o 23.20 hod. traja neznámi páchatelia v čiernych kuklách na hlave  prišli k vchodovým dverám  pohostinstva na Hviezdoslavovej ulici v Michalovciach, pričom jeden zostal pri dverách a dvaja  vošli do pohostinstva. Dnu jeden z nich pod hrozbou násilia požadoval od  46-ročnej pracovníčky vydanie tržby, ako aj jej vlastnú hotovosť. Žena im v obave o svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť 1.200 €“. V rámci vyšetrovania policajti zistili, že skutok sa nestal.

Michalovskí policajti objasnili prečin krádeže vlámaním, ktorého sa dopustil 22-ročný Jaroslav z obce Bracovce a 31-ročný Vladimír z Veľkých Ozoroviec (obaja prechodne bývajúci v obci Malčice) tým, že sa v noci zo soboty na nedeľu vlámali do rodinného domu v obci Malčice. Krádežou rôznej elektroniky  a iných vecí spôsobili majiteľovi škodu 840,-€. Obaja boli  zadržaní, bolo im vznesené obvinenie a boli umiestnení do cely policajného zaistenia.


Krádeže vlámaním

V obci Malčice v okr. Michalovce došlo minulý týždeň ku krádeži. Dosiaľ nezistený páchateľ sa v noci zo soboty na nedeľu vlámal do rodinného domu, odkiaľ odcudzil notebook, monitor od počítača, rôzne detské ošatenie a sadu tanierov. Škoda, ktorá vznikla majiteľovi domu, sa odhaduje na 840,-€.

Obvinenie z nebezpečného vyhrážania

Policajti Obvodného oddelenia PZ Vinné – Zemplínska šírava z toho istého prečinu obvinili 48-ročného Jaroslava z obce Lúčky (okr. Michalovce), ktorý sa v stredu dopoludnia na dvore rodinného domu v obci Lúčky so skrutkovačom v ruke vyhrážal ublížením na zdraví svojej 25-ročnej dcére, čím u nej vzbudil dôvodnú obavu, že svoje vyhrážky uskutoční.

Príslušník Obvodného oddelenia PZ Strážske obvinil z prečinu nebezpečného vyhrážania 58-ročného Júliusa z obce Staré, ktorý sa v pondelok (22.02.2010) okolo 22.00 hod. počas hádky  pri vchodových dverách pred rodinným domom vyhrážal zabitím svojej o osem rokov mladšej družke, čím u nej vzbudil dôvodnú obavu o svoj život a zdravie.

Porušovanie domovej slobody-obvinenie

Policajti Obvodného oddelenia PZ Pavlovce nad Uhom obvinili z prečinu porušovania domovej slobody 25-ročného Pavla, 23-ročného Róberta a 27-ročného Antona (všetci z Iňačoviec), ktorí  večer 6. februára neoprávnene vošli do dvora rodinného domu v obci Iňačovce (okr. Michalovce), následne vylomili vchodové dvere do domu a v dome fyzicky napadli 36-ročného muža. Podľa predbežnej lekárskej správy mu spôsobili zranenia s dobou liečenia do 7 dní a poškodením dverí mu vznikla škoda cca 70,-€.                              (mp)

 



Uverejnené: 02.03.2010 10:36:07 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.