files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín prehral na ihrisku slovenského majstra

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zaknihovali svoju prvú prehru v príprave na jarnú časť. Po jednej výhre a dvoch remízach totiž tentoraz prehrali na ihrisku obhajcu majstrovského titulu MŠK Žiliny 0:2 (0:1). Góly slovenského majstra zaznamenali v prvom polčase Barčík a v druhom sa presadila nová posila žlto - zelených Dávid Guba, ktorý do Žiliny prišiel na hosťovanie z Prešova. Zverenci trénera Alberta Rusnáka sa v najbližšom prípravnom zápase predstavia opäť na pôde Corgoňligistu, keď v stredu 6. februára nastúpia v Trenčíne, proti tamojšiemu FK AS. Doma ich budeme môcť vidieť v sobotu 9. februára, kedy privítajú druholigovú Lokomotívu Košice. Čas úvodného výkopu tohto stretnutia ešte nie je definitívne stanovený.

MŠK Žilina - MFK Zemplín Michalovce 2:0 (1:0)

Góly: 35. Barčík, 81. D. Guba

MŠK: Krnáč (46. P. Le Giang) - Mabouka (60. J. Mihalík), Piaček, Mravec (35. A. Ceesay), M. Ondráš - Pečovský (46. Škriniar) - Barčík (60. Lupčo), Škvarka (46. Paur), Káčer (46. Pich), Nunes - D. Guba

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - Perez, L. Hruška, Korijkov, Smrek - Podhorin (46. T. Sedlák), Kovaľ, V. Janočko (70. Gamkrelidze) - M. Regáli (46. M. Hamuľak), P. Jurčo, D. Kunca (30. M. Vanák)

Prvých 15.minút stretnutia sa oba tímy nedostali k zakončeniu. Prvú šancu mali hostia, ale tečovaná strela Regaliho skončila tesne nad brvnom Krnáčovej brány. Od tohto momentu sa začal výraznejšie presadzovať majster a prišli aj šance. V 16.min. mohol otvoriť skóre zápasu Ondráš, no jeho hlavička skončila v náručí michalovského brankára. V 24.min. napriahol z 20-tich metrov Pečovský a Jenčo jeho strelu len s námahou vyrazil na roh. Z následného rohu mohol vyťažiť gól Piaček, ale lopta z jeho hlavy len tesne minula ľavú žrď brány hostí. V 27. min. napriahol spoza 16-ky Ondráš a Jenčo bol opať v permanencii. Skóre zápasu otvorili žlto-zelení v 35.min., keď Pečovský presne vysunul Gubu, ten si loptu vymenil s Nunesom, ktorý naservíroval na stred 16-ky Barčíkovi a kapitán Žiliny presnou strelou k ľavej žrdi rozvlnil sieť. V druhom polčase pokračoval podobný vývoj hry, v drese oboch tímov sa už tradične vystriedalo viacero hráčov. V 60.min. sa odhodlal k strele po zemi Mihalík, Jenčo opäť vyrazil na roh. V 70. min. sa do dobrej pozície dostal Paur, ale pre zakončení to prehnal s kľučkami a michalovská obrana dokázala nebezpečenstvo odvrátiť. Následne sa ten istý hráč odhodlal k strele, ktorá však po jemnom teči skončila v rukách hosťujúceho brankára. V 81. min. sa majster dočkal druhého gólu, po presnej spätnej prihrávke Lupča nemal problém skórovať Guba. Hostia sa dokázali dostať pred brankára Le Gianga, ale vyloženú príležitosť nemali. Naopak, v 85.min. mohol ešte prikrášliť víťazstvo Pich. Jeho razantná strela však len vyprášila Jenčove rukavice. MŠK Žilina zvíťazila nad MFK Michalovce 2:0 (1:0).

Zvyšný program MFK Zemplín v príprave

06. 02. 2013: Trenčín - Michalovce

09. 02. 2013: Michalovce - Lokomotíva Košice

16. 02. 2013: Nitra - Michalovce

23. 02. 2013: Senica - Michalovce

27. 02. 2013: ??? - Michalovce (generálka)

Zdroj: mšk žilina



Uverejnené: 02.02.2013 19:04:17 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.