files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Krimi-správy: takmer zabil chodca

Zrazil chodca, neposkytol pomoc a ušiel, polícia po vodičovi pátra

Včera okolo 03.30 hod. viedol doposiaľ neznámy vodič osobné motorové vozidlo zn. VW Passat od obce Vyšná Rybnica v smere na obec Vyšné Remety, pričom z doposiaľ nezistených príčin na začiatku obce Vyšné Remety po pravej strane cesty zrazil 23-ročného chodca z obce Vyšná Rybnica. Chodec pri dopravnej nehode podľa predbežnej lekárskej správy utrpel ťažké zranenia, a to mnohopočetné zlomeniny dolných končatín a sánky s dobou liečenia a PN do 6 mesiacov. Vodič na mieste dopravnej nehody nezotrval a s vozidlom odišiel. Na vozidle vznikla škoda cca 100.-€. Poverený príslušník PZ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví a prečin neposkytnutia pomoci (trestná sadzba až na tri roky.) 

 

Vykopol dvere, žena páchateľa metlou vytlačila na dvor

Trebišovský vyšetrovateľ PZ z prečinu porušovania domovej slobody obvinil 48-ročného muža z obce Božčice, ktorý v utorok (25.12.) večer neoprávnene vstúpil na dvor rodinného domu na Družstevnej ulici v obci Parchovany a násilím vykopol uzamknuté vchodové dvere. Avšak duchaprítomná 48-ročná majiteľka domu páchateľa za pomoci metly vytlačila na dvor, odkiaľ ušiel cez oplotenie záhrady. Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia, v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov. 

 

Vlámanie

Od 25.12. do 26.12. 2012 sa doposiaľ neznámy páchateľ vlámal do bytu na Hlavnej ulici v Čiernej nad Tisou, odkiaľ odcudzil peňaženku s finančnou hotovosťou 700,-€, 15 kg mrazeného mäsa, farebný LCD televízor, počítačovú zostavu a Wifi router. Majiteľovi spôsobil celkovú škodu viac ako 1.000,-€. Policajti PZ Kráľovský Chlmec v danej veci začali trestné stíhanie pre prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody. Polícia po páchateľoch a odcudzených veciach pátra. 



Uverejnené: 28.12.2012 10:08:24 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.