files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín v Bardejove s tesnou prehrou

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v stretnutí 16. kola II. futbalovej ligy na pôde Bardejova 0:1. Východoslovenské derby rozhodol premenenou penaltou v 74. minúte Marek Seman. Zverenci trénera Alberta Rusnáka sa najbližšie predstavia pred domácimi fanúšikmi, keď v sobotu 10. novembra o 17.30 privítajú Dunajskú Stredu.


V prvom polčase zápasu medzi šiestym a piatym tímom v tabuľke mali prevahu domáci futbalisti. Z územnej prevahy si však veľa šancí nevypracovali. V 11. minúte našiel v šestnástke Andraščík Cuprišina, ktorého strela nemala potrebnú razanciu. O sedem minút neskôr napriahol spoza šestnástky De Azevedo, jeho strelu ale zblokovala michalovská obrana. Najväčšia prvopolčasová šanca domácich sa zrodila v 38. minúte. Kicov center z ľavej strany pristál rovno na hlave De Azeveda a jeho hlavičku vytiahol Jenčo na brvno svojej brány.

Ani v druhom polčase sa obraz hry nezmenil. Tréner Albert Rusnák urobil oproti prvému dejstvu jednu zmenu v zostave, keď Danko nahradil Gamkrelidzeho. Domáci futbalisti mali naďalej prevahu, no do šancí ich michalovská obrana nepúšťala. Rozhodujúci okamih zápasu sa zrodil v 74. minúte. Po Semanovom centri do pokutového územia spadol po súboji s michalovskou obranou domáci Kuhajdík a hlavný rozhodca Leško nariadil pokutový kop. Ten bezpečne premenil Marek Seman - 1:0. Ďalší úder pre Michalovčanom prišiel o tri minúty neskôr. Tomáš Sedlák potiahol za dres domáceho Kuhajdíka a po druhej žltej karte sa mu pred očami začervenalo. V 82. minúte mohol rozhodnúť De Azevedo jeho volej však minul Jenčovu svätyňu. Oslabení Michalovčania sa už do záverečného tlaku nedostali, a tak sa domáci futbalisti môžu tešiť z plného bodového zisku.

FK Partizán Bardejov - MFK Zemplín Michalovce  1:0 (0:0)

Gól: 74. Marek Seman (pok. kop)
Žlté karty: 20. Kuhajdík, 47. Kica, 55. Marek Seman, - 23. Gamkrelidze, 52. Čarnota, 54. T. Sedlák, 71. Hruška, 87. Kovaľ
Červené karty: 77. T. Sedlák (po druhej ŽK)
Rozhodovali: Leško- Mikulaj, Hancko
Divákov: 1418.

Bardejov: Čikoš Pavličko - Cuprišin (60. M. Lukáč), Palša, Staš, Kica - De Azevedo, Grohoľ, L. Zápotoka (62. Kundra), Andraščík - Kuhajdík (81. Dzúrik), Marek Seman.

Michalovce: Jenčo - Čarnota, Hruška, Podhorín, Vanák - T. Sedlák - Perez (80. Kunca), Kovaľ, Gamkrelidze (46. Danko), Leško (60. Regáli) - Jurčo.

Program MFK Zemplín do konca jesene:
Sobota 10. november 17.30: Michalovce - Dunajská Streda (17. kolo)
Sobota 17. november: Podbrezová - Michalovce (18. kolo)
Sobota 24. november: Michalovce - Dolný Kubín (19. kolo)



Uverejnené: 03.11.2012 15:33:39 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.