files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Iuventa aj do odvety s víťaznými cieľmi

Hádzanárky Iuventy Michalovce nastúpia v sobotu o 17.00 vo Veselí nad Moravou na odvetný zápas druhého kola Pohára víťazov pohárov. Keďže zverenky trénera Jána Packu triumfovali v prvom stretnutí na domácej palubovke o osem gólov 30:22, sú veľmi blízko k postupu do tretieho kola. Tam už čaká na víťaza tohto súboja ruský vicemajster Rostov na Done.

Tatiana Trehubová verí, že Iuventa zvíťazi aj na pôde súpera

Prelomili čiernu sériu

Michalovské hádzanárky osemgólovým víťazstvom 30:22 nielen, že prelomili štvorzápasovú nepriaznivú sériu s aktuálnym držiteľom primátu vo WHIL, ale aj výrazne prehovorili k postupu do tretieho kola Pohára víťazov pohárov. „Vedeli sme, že nás čaká ťažký zápas. Rátali sme totiž s tým, že súper sem pricestuje s rovnakou taktikou, ako pred dvoma týždňami. Počas celého zápasu sme sa snažili dodržiavať trénerove pokyny, čo sa nám aj darilo. Daril sa nám protiútok z druhej vlny, čo bolo podľa mňa rozhodujúce,“ uviedla krídelníčka Iuventy Michalovce Tatiana Trehubová, ktorá je rada, že družstvo proti Veselí pretrhlo nepriaznivú sériu. „Samozrejme, že ma to teší. Tak, ako povedal tréner, každá séria raz skončí a aj táto nebola výnimkou. Pred zápasom určite nebolo v našich hlavách, že proti tomuto súperovi ťaháme nepriaznivú sériu. Tréner nás povzbudzoval, že na Veselí máme. Keď mám však pravdu povedať, takúto vysokú výhru som naozaj nečakala.“

Na Rostov ešte nemyslia

Aj keď michalovské hráčky doma dosiahli osemgólové víťazstvo, do odvety určite nevstúpia s cieľom brániť tento výsledok. „To určite nie. Budeme hrať ako od stavu 0:0. Aj v odvete totiž chceme triumfovať a ukázať, že sme postúpili zaslúžene,“ poznamenala ukrajinská legionárka v službách Iuventy. Podľa nej samotnej sa družstvo ešte v treťom kole nevidí, a tak nepozerá na ďalšieho súpera, ruského vicemajstra Rostov na Done, ktorý by na Iuventu čakal v treťom kole PVP. „Osemgólový náskok síce hovorí veľa, no my sa ešte v treťom kole Pohára víťazov pohárov nevidíme. Najprv totiž musíme zvládnuť náročnú odvetu vo Veselí. Až potom môžeme pozerať, čo bude ďalej,“ uzavrela debatu ľavoruká krídelníčka Iuventy Michalovce. My len dodajme, že na odvetný zápas nastúpi Iuventa bez strednej spojky Julie Bachyrievovej, ktorá v pondelok oznámila vedeniu klubu, že je tehotná a momentálne s družstvom už ani netrénuje.

Počas víkendu v hre aj juniorky

Napriek tomu, že hráčky Iuventy odohrajú zápas na pôde svojho súpera, Chemkostav Aréna bez ženského zápasu neostane. V nedeľu o 15.00 totiž privítajú v rámci 4. kola I. ženskej hádzanárskej ligy juniorky Iuventy Michalovce Banskú Bystricu. Predzápasom bude stretnutie najvyššej dorasteneckej súťaže, kde mladšie dorastenky Iuventy o 13.00 privítajú susedný Vranov.

PVP žien 2012/2013 - 2. kolo - odveta:

sobota 20. 10. o 17.00 h: HK Britterm Veselí nad Moravou (ČR) - Iuventa Michalovce (SR), rozhodujú Marija Ilievová a Silvana Karbeská z Macedónska, prvý zápas 22:30

Peter Brendza



Uverejnené: 19.10.2012 12:12:35 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.