files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Víťaznú sériu Dukly zastavila Trnava

Víťazná séria hokejistov HK Dukla sa skončila. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka našli po ôsmich víťazstvách premožiteľa, keď prehrali na ľade Trnavy tesne 2:3 (1:1,0:0,1:2). O góly Dukly sa postarali Žemba a Palovčík. Michalovčania sa najbližšie predstavia doma, keď v 11. kole v piatok 19. októbra o 17.00 privítajú Liptovský Mikuláš.


Až v deviatom zápase hokejisti Dukly okúsili trpkosť prehry. Ich víťazná séria sa skončila v 10. kole, keď nestačili na Trnavu. Michalovčania, ktorí nastúpili tentokrát v bráne s mladíkom Okoličánym, v úvode stretnutia dvakrát pohrozili Žembom a Čavrkom. Skóre zápasu ale otvorili domáci, keď sa v 7. minúte presadil Schmidt - 1:0. Dukla si následne vypracovala tlak, ktorý v 14. minúte korunovala vyrovnávajúcim gólom Žembu - 1:1. Úvod druhej tretiny vyšiel lepšie hosťom, Hrubý, ani s chuťou hrajúci Čavrk, však na Patrika Rybára nevyzreli. Následne mohli skórovať aj domáci, no ani Mišura, ani Jančovič recept na Okoličányho nenašli. V závere druhej tretine sa hralo viac pred domácim Rybárom, Dukla však ani jednu šancu nevyužila. Do poslednej časti vstúpili lepšie domáci. Najskôr síce svoju šancu nepremenil Jančovič, no o niekoľko sekúnd už Trnava viedla. Grmanovu strelu aj dorážku Barana síce Okoličány zlikvidoval, ale Uhlíkovi sa nakoniec podarilo mladého golmana v drese Dukly prekonať - 2:1. V 45. minúte mal gól na hokejke uzdravený Cmorej, jeho strela však skončila na žŕdke Rybárovej brány. Tyčka zvonila aj na druhej strane, keď po Uhlíkovej prihrávke napriahol Milan Grman. Veľmi dôležitý moment prišiel v 56. minúte. Od ľavého kruhu napriahol domáci Lisoň a Trnava viedla - 3:1. Dukle sa podarilo streliť kontaktný gól už o necelých tridsať sekúnd, potom čo, Kmiťovu prihrávku zužitkoval Palovčík - 3:2. Tento gól tak sľuboval dramatický záver. V poslednej minúte sa tréner Dukly odhodlal k odvolaniu Okoličányho, no vytúžený vyrovnávajúci gól sa jeho hráčom streliť nepodarilo. Záver zápasu ešte okorenila hromadná šarvátka, po ktorej si tresty odniesli štyria hráči - po dvaja na obidvoch stranách.

HK Gladiators Trnava - HK Dukla Michalovce  3:2 (1:1,0:0,2:1)
Góly: 8. Schmidt (Jančovič, Dudáš), 42. Uhlík (Baran, M. Grman) 56. Lisoň (Mišura, Daráš)- 14. Žemba (Kmiť, Šechný), 57. Palovčík (Šeliga, Kmiť)
Vylúčení: 5:5.
Presilovky: 0:0.
Oslabenia: 0:0.
Rozhodovali: Adamec - Mĺkvy, Valo.
Divákov: 155.

Trnava: Rybár - Lupták, K. Grman, Šišmič, Hronec, Hano, Poláček, Faktor, Záhradný - Dudáš, Schmidt, Jančovič - Uhlík, M. Grman, Baran - Lisoň, Mišura, Daráš - Romančík, Hluch, Rosa.

Michalovce: Okoličány - Žemba, Hrubý, Vorobel, Rusnák, Briják, Šeliga, Gavura - Kmiť, Šechný, Drotár - Fajčák, Palovčík, Čavrk - Zorvan, Linet, Cmorej - Chovan, Šimčák, Banovský.

Najbližší program HK Dukla:
Piatok 19. október 17.00: Michalovce - Liptovský Mikuláš (11.kolo)
Utorok 23. október: Topoľčany - Michalovce (12.kolo)
Piatok 26. október 17.00: Michalovce - Trebišov (13.kolo)
Nedeľa 28. október: Senica - Michalovce (14.kolo)



Uverejnené: 16.10.2012 19:21:29 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.