files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla dobyla aj Spiš - víťazná séria trvá naďalej

Hokejisti HK Dukla Michalovce sa naďalej držia na víťaznej vlne. Michalovčania tentoraz triumfovali na ľade Spišskej Novej Vsi, kde zvíťazili 4:3 po samostatných nájazdoch. Dukle sa podaril vynikajúci obrat, keďže ešte v úvode druhej tretiny prehrávala 0:3. O presné zásahy michalovských hokejistov sa postarali Fajčák, Šimčák a Vorobel. Rozhodujúci samostatný nájazd premenil v tretej sérii Zorvan. Ešte predtým boli zo samostatných nájazdov úspešní aj domáci Prokop a Michalovčan Šechný. Toto víťazstvo je najlepšou pozvánkou na piatkové stretnutie 9. kola, v ktorom Dukla o 17.00 privíta Detvu.

V zápase tretieho tímu tabuľky s jej lídrom sa hral svižný hokej z oboch strán. V 5. minúte sa domáci hokejisti ujali vedenia, keď sa po kombinácii ich druhého útoku presadil Lukáš Novák - 1:0. Spišiaci aj naďalej pokračovali vo svojej aktivite a o minútu neskôr zvonila po strele Nádašdiho žrďka Kuraliho bránky. Päť minút pred koncom prvej tretiny udreli domáci po druhýkrát. Opäť sa presadil druhý útok a opäť bol na konci akcie Lukáš Novák - 2:0.

Domácim hokejistom vyšiel aj úvod druhej tretiny. Na jej začiatku putoval na trestnú lavicu Šechný a jeho vylúčenie bleskurýchle využil na skórovanie Jánošík - 3:0. Následne si ďalšie šance vypracovali Smotrila aj Filip Novák, no Kurali tentoraz ostal pozorný. Potom prišli chvíle Dukly. V 26. minúte nabil Šechný Fajčákovi a michalovský mladík nemal problém skórovať - 3:1. Presne v polovici druhej časti sa rútil na Kuraliho opäť Filip Novák, s jeho strelou si však michalovský golman opäť poradil. Následne domáci nevyužili minútovú presilovku o dvoch hráčov a preto prišiel zákonite tret. Tridsať sekúnd pred koncom druhej časti totiž strelil kontaktný gól Šimčák - 3:2.

V úvode záverečnej časti mali obrovskú šancu domáci, no Vaic stroskotal na Kuralim. Následne sa potvrdilo známe pravidlo nedáš - dostaneš, keď Vorobel z protiútoku vyrovnal - 3:3. Obrovskú šancu na strhnutie víťazstva mali domáci hokejisti v 57. minúte. Potom, čo na trestnú lavicu putoval Linet, v presilovke fauloval Vorobel Vaica a hlavný rozhodca Štefik nariadil trestné strieľanie. Domáci Vaic z neho síce Kuraliho prekonal, no puk z jeho hokejky skončil na pravej žrďke. A keďže tutovku v záverečných sekundách zahodil aj Kmiť, zápas sa v riadnom hracom čase skončil remízou 3:3.

Predlženie žiadny gól neprinieslo, a tak prišli na rad samostatné nájazdy. V nich bola šťastnejšia Dukla, keď na jej strane boli úspešní Šechný aj Zorvan a z domácich trafil do čierneho iba Prokop. Dukla tak natiahla svoju víťaznú sériu na sedem zápasov.

HK Spišská Nová Ves - HK Dukla Michalovce  3:4  po sam. nájazdoch (2:0,1:2,0:1 - 0:0)
Góly: 5. L. Novák (F. Novák, Prokop), 16. L. Novák (F. Novák, Prokop), 21. F. Jánošík (Nitriansky, Smotrila) pres/1 - 26. Fajčák (Šechný), 40. Šimčák (Palovčík), 45. Vorobel (Hrubý, Palovčík) - rozhodujúci samostatný nájazd Zorvan.
Vylúčení: 4:7.
Presilovky: 1:0.
Oslabenia: 0:0.
Rozhodovali: Štefik - Š. Mráz, J. Farkaš.
Divákov: 381.

SNV: Lipovský - Vantroba, Nitriansky, Nádašdi, Džerenga, Malina, B. Horváth, Škrak, Vartovník - F. Jánošík, Vaic, Smotrila - F. Novák, Prokop, L. Novák - Krempaský, V. Klinga ml., Findura - R. Kohutiar, Gonda, Belluš.
Michalovce: Kurali - J. Hrubý, Žemba, Š. Rusnák, Vorobel, Šeliga, Briják, P. Gavura - Kmiť, Šechný, Drotár - Fajčák, Palovčík, Čížek - Zorvan, Linet, Chovan - Wojtovič, Šimčák, Banovský.

Najbližší program HK Dukla:
Piatok 12. október 17.00: Michalovce - Detva (9.kolo)
Utorok 16. október: Trnava - Michalovce (10.kolo)
Piatok 19. október 17.00: Michalovce - Liptovský Mikuláš (11.kolo)
Utorok 23. október: Topoľčany . Michalovce (12.kolo)
Piatok 26. október 17.00: Michalovce - Trebišov (13.kolo)
Nedeľa 28. október: Senica - Michalovce (14.kolo)



Uverejnené: 09.10.2012 19:43:23 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.