files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla po výbornom výkone zdolala lídra - videá Ihnačák, Kmiť a Čížek

Hokejisti HK Dukla Michalovce triumfovali v treťom kole I. ligy na domácom ľade po výbornom výkone nad Senicou 7:3 (2:0,1:1,4:2). O góly Dukly sa postarali dvakrát Šechný, po jednom góle pridali Čížek, Linet, Fajčák, Palovčík a Cmorej. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa najbližšie predstavia v piatok na ľade Prievidze, doma ich opäť uvidíme v utorok 2. októbra, keď privítajú Bardejov.

V zostave Dukly na zápas s doterajším lídrom nastúpila aj avizovaná posila Jaroslav Kmiť, no chýbal v nej zranený Čavrk. Dukla mala úvod ako z partesu. Už po sedemdesiatjedensekundách sa presadil Čížek a domáci viedli - 1:0. V 6. minúte putovala v rozpätí dvanástich sekúnd na trestnú lavicu dvojica hráčov Senicu a Dukla presilovku o dvoch hráčov pretavila k druhému gólu, keď nová posila Kmiť krásne naservíroval Šechnému, pre ktorého nebol problém dostať puk do siete - 2:0. V 12. minúte mohli počas presilovky skórovať aj hostia, keď mal gól na hokejke Lantoš. O štyri minútu neskôr mal gól na hokejke aj domáci mladík Banovský, ktorý však sám pred golmanom hostí Peksom zaváhal. V závere sa do streleckej listiny počas presilovky mohol zapísať aj Vorobeľ, jeho strela ale skončila na hornej žrďke Peksovej brány.

Úvod druhej tretiny vyšiel lepšie hosťom. Tí sa snažili streliť kontaktný gól, čo sa im aj v 24. minúte počas presilovky Rehom podarilo - 2:1. Senický útočník mal gól na hokejke aj o niekoľko sekúnd neskôr, no Palovčík mu nakoniec aj za cenu faulu zabránil v skórovaní. Senica presilovku nevyužila a potom prišli chvíle Dukly. Najskôr sa nepresne zastreľoval Drotár, tretí gól sa ale podarilo streliť Linetovi, ktorého krásne vysunul Cmorej - 3:1.

Aj úvod záverečnej časti vyšiel lepšie hosťom. Tým sa podarilo streliť kontaktný gól hneď v 39. sekunde, keď sa strelou k Kuraliho žŕdke presadil Čunderlík - 3:2. Dukle sa však podarila okamžitá odpoveď. Dvoma gólmi, v priebehu necelej minúty, jej hráči definitívne naklonili misky váh na svoju stranu. Najskôr sa presadil Fajčák - 4:2 a po ňom počas presilovky opäť Šechný - 5:2. Po tomto góle došlo v bránke hostí k výmene golmana, keď Peksu nahradil Porubský. Hosťom sa síce počas presilovky Hreusom podarilo dostať na dostrel, no záver patril Dukle. Najskôr sa mohol dvakrát presadiť Linet, nový golman Senice však odolal. V poslednej minúte však už bol prikrátky na zakončenie Palovčíka - 6:3 a tri sekundy pred koncom uzavrel skóre zápasu presnou strelou Cmorej - 7:3. Dukla tak vo výbornom hokeji získala tri body a doterajšieho lídra Senicu zostrelila z vedúcej pozície.

HK Dukla Michalovce - HC Dukla Senica  7:3 (2:0, 1:1, 4:2)
Góly: 2. Čížek (Vorobel), 6. Šechný (Kmiť, Drotár) pres/2, 28. Linet (Cmorej), 42. Fajčák (Čížek, Palovčík), 43. Šechný (Hurbý) pres/1, 60. Palovčík (Fajčák, Čížek), 60. Cmorej (Linet, Zorvan) - 24. Reho (Surovka) pres/1, 41. Čunderlík (Vaškovič, Kocák), 54. Hreus (Lantoš, Šedivý) pres/1.

Vylúčení: 6:9.
Presilovky: 2:2.
Oslabenia: 0:0.
Rozhodovali: Lauff - Jurko, Pribula.
Divákov: 1265.

Michalovce: Kurali - Žemba, Hrubý, Vorobel, Rusnák, Šeliga, Briják, Gavura, Halapy - Drotár, Šechný, Fajčák - Kmiť, Palovčík, Čížek - Zorvan, Linet, Cmorej - Chovan, Šimčák, Banovský.

Senica: Peksa (43. Porubský) - Ivičič, Reissmüller, Šedivý, Janík, Škápik, Reho, Beťko, Salajka - Vaškovič, Čunderlík, Kocák - Mikolášek, Hreus, Lantoš - Dubec, Surovka, Rajčák - Cibulka, Vereš, Štetina.

Najbližší program Dukly:
4. kolo: Piatok 28. september: Prievidza - Michalovce.
5. kolo: Utorok 2. október: Michalovce - Bardejov (17.00)



Uverejnené: 25.09.2012 20:45:11
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.