files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Rozbehnutý winLand zastavili zdravotné problémy, dnes sa nehrá !!!

Stredajší zápas štvrtého kola hádzanárskej Tipos Extraligy medzi Hc winLand Michalovce a HK Topoľčany, ktorý sa mal hrať o 16.00, sa pre zdravotné problémy domácich hráčov neuskutoční. Viacerých hráčov winLandu totiž skolila salmonelóza a museli preto ostať v prísnej karanténe. Stretnutie sa uskutoční v náhradnom termíne, ktorý uvedie hádzanársky zväz.

Šiesti v karanténe

Hádzanárov Hc winLand Michalovce, ktorí v tejto sezóne zaznamenali tri výhry, keď najskôr vyhrali na pôde Košíc 29:26, potom doma zdolali Považskú Bystricu 32:28 a počas víkendu triumfovali aj na ihrisku Nových Zámkov 24:22 a v tabuľke sú len vinou horšieho skóre na druhom mieste, zastavili až zdravotné problémy. Tie naplno vypukli  začiatkom tohto týždňa, keď až u šiestich hráčov sa prejavila salmonelóza. Regionálny úrad verejného zdravotníctva sa teda rozhodol konať a zrušil stredajší zápas 4. kola, v ktorom mal winLand privítať Topoľčany. „Po stretnutí v Nových Zámkoch sa u viacerých našich hráčov prejavili zdravotné problémy. Spomínaní hráči majú horúčky, či žalúdočné ťažkosti a momentálne sú v karanténe,“ poznamenala k ťažkostiam tímu manažérka Hc winLand Michalovce Anna Ondo - Eštoková.   

Sobotňajší zápas by mali odohrať

Spomínaná šestica hráčov tak momentálne chýba trénerovi Ľubošovi Hudákovi na tréningoch tímu. Na stredajší zápas by navyše nemohla byť k dispozícii ďalšia štvorica hráčov. Sadovij je totiž momentálne po operácii ramena a podľa slov trénera po piatkovom "vyčíňaní" rozhodcovskej dvojice v Nových Zámkoch, by pre priamu červenú kartu do dnešného zápasu nemohla zasiahnuť ani trojica - Géci, Hruščák a Frajkor. Keďže táto trojica dostala priamu červenú kartu, rozhodcovia im v súlade s pravidlami odobrali registračné preukazy, za čo budú stáť minimálne jeden zápas. Z prípadnej špekulácie však Michalovčanov obviňovať netreba, keďže podľa našich informácii budú musieť dohrávaný zápas s Topoľčanmi odohrať len s tými, ktorých by mali k dispozícii dnes. Sobotňajšie stretnutie na pôde Hlohovca však ohrozené zatiaľ nie je. „To pravdepodobne odohráme s tými, ktorí budú môcť. Na sobotňajší zápas by nám už mala byť k dispozícii aj potrestaná trojica a ja pevne verím, že sa do poriadku dajú aj viacerí chlapci,“ dodala na záver nová manažérka Hc winLand, ktorú verejnosť pozná predovšetkým z organizácie plážovej hádzanej.

Peter Brendza



Uverejnené: 19.09.2012 12:57:30 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.