files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukle opäť záverečný finiš na víťazstvo nestačil

Hokejisti HK Dukla prehrali v príprave na svojom ľade aj tretí zápas, keď tentoraz podľahli Prešovu 2:3 po samostatných nájazdoch. Dukla síce v záverečnej tretine zdvihla hlavu, keď jej hráči vyrovnali gólmi Zorvana a Palovčíka z 0:2 na 2:2, no v samostatných nájazdoch sa im nedarilo. Čížek, ani Cmorej svoje pokusy nepremenili, zatiaľ čo Kurali v bráne domácich prekonali tak Kubuš, ako aj Románek. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa najbližšie predstavia opäť doma, keď v piatok 7. septembra privítajú o 16.30 celok Bardejova.

V priemernom hokejovom zápase mali hostia z Prešova viac z hry prvé dve tretiny a domáci hokejisti zase lepšiu poslednú časť. Dukla nastúpila v bráne opäť s Romanom Kuralim, ako aj s dvojicou žilinských posíl Šeligom a Linetom. Práve Kurali sa vyznamenal v siedmej minúte, keď zlikvidoval nebezpečnú strelu Románka. O niekoľko sekúnd bol však už prikrátky na koncovku Schneidera, ktorého priamo z buly uvoľnil Náhlik. V závere prvej tretine mal vyrovnanie na hokejke Čavrk, ktorý však svoj únik vo vlastnom oslabení na gól nepremenil. V 27. minúte už hostia viedli - 0:2, potom, čo sa presadil Gavač. Domáci hokejisti mali v závere druhej časti ideálnu možnosť na strelenie kontaktného gólu, keď jej hráči hrali 31 sekundovú presilovku o dvoch hráčov. Vyťažili však z nej iba hornú žrďku po strele Hrubého. V záverečných sekundách ešte netrafil odkrytú bránku hostí Čavrk. Úvodnú časť začal možnosťou M. Školiak, Kurali sa ale prekvapiť nedal. V 47. minúte už dvíhal ruky nad hlavu domáci kapitán Šechný, jeho strela však skončila mimo brány hostí. Čo sa nepodarilo jemu, podarilo sa o dve minúty neskôr Zorvanovi a Dukla tak znížila na - 1:2. Domáci hokejisti v snahe vyrovnať zapli na vyššie obrátky, čo sa im nakoniec vyplatilo. Dve minúty pred koncom vyhral buly Čížek a po jeho prihrávke sa presadil Palovčík - 2:2, ktorý tak poslal zápas do predlženia. V ňom neuspeli Zorvan na domácej, ako aj Kovaľ, či Románek, na hosťujúcej strane, a tak o víťazovi museli rozhodnúť samostatné nájazdy. Viac šťastia mali hostia, keď svoje nájazdy premenili Kubuš aj Románek, zatiaľ čo na domácej strane neuspeli Čížek, ani Cmorej. Dukla tak prehrala aj svoj tretí domáci prípravný zápas. 


HK Dukla Michalovce - HC 07 Prešov 2:3 po sam. nájazdoch (0:1,0:1,2:0 - 0:0)
Góly: 8. Schneider ( Náhlik), 27. Gavač (Schneider), rozhod. sam. nájazd Kubuš - 49. Zorvan, 58. Palovčík (Čížek).

Vylúčení: 2:6.
Presilovky: 0:0.
Oslabenia: 0:0.
Rozhodoval: Mihaľov.
Divákov: 350

Dukla: Kurali - Hrubý, Žemba, Š. Rusnák, Vorobeľ, Šeliga, Chovan - Drotár, Šechný, Čížek - Čavrk, Palovčík, Fajčák - Zorvan, Cmorej, Linet - Banovský, Šimčák, Wojtovič.

HC 07: Kmeť - Kubiš, Kovaľ, Loydl, Gavač, P.Segľa, Náhlik, Kivader, Schneider, Benko, Kadlubiak, Románek, Renčok, Štepan, Hopkovič, Sabol, Školiak, Palko, Kubuš, Konečný, Jarabek, Hajduk.

Ďalší program Dukly v príprave
7. 9. 16.30: Michalovce - Bardejov
11. 9. 17.00: Michalovce - Nowy Targ
14. 9. 17.00: Michalovce - Trebišov (generálka)



Uverejnené: 04.09.2012 20:08:14
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.