files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V gólovej prestrelke zostrelil MFK Zemplín Bardejov

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v 5.kole II. futbalovej ligy na domácom trávniku v divokom zápase nad Bardejov 4:3 (2:2). Zemplínčania prehrávali po úvodnej pätnásťminútovke 0:2, no skvelým obratom dosiahli cenné víťazstvo. V zápase strelecky explodoval domáci útočník Pavol Jurčo, ktorý strelil tri góly. Jeden gól si dali hostia L. Zápotokom vlastný. Zverenci trénera Alberta Rusnáka, ktorí sa touto výhrou vrátili na prvé miesto v tabuľke sa najbližšie predstavia budúcu sobotu 25. augusta v Dunajskej Strede, doma ich budeme môcť opäť vidieť v sobotu 1. septembra, kedy v zápase pravdy privítajú celok Podbrezovej.


Solídna divácka návšteva (2150) videla zaujímavý útočný futbal z obdivoch strán a takisto aj množstvo gólových šancí. V úvode najskôr pohrozili domáci, keď Jurčo zabojoval o loptu, no jeho center nespracoval najlepšie Gamkrelidze. Následne nik nedosiahol ani na Garelovov strieľaný center. Potom prišli chvíle hostí. Obranou Michaloviec sa prehnal Andraščík, ktorého J. Čarnota zastavil nedovolene v pokutovom území , rozhodca Michlian neváhal a ukázal na biely bod. Z neho sa v 9. minúte nemýlil M. Seman a poslal tak Bardejov do vedenia. Michalovčania sa ani nestihli z tohto úderu spamätať a v 13. minúte inkasovali znova, keď sa po rohovom kope presadil Zápotoka. V 17. minúte mohli domáci inkasovať tretíkrát, keď si strieľaný center hostí skoro zrazil do brány Shytov. Hostia boli naďalej pri chuti, strely Azeveda a Seman ale skončili mimo Jenčovej brány. Následne prišli chvíle michalovského útočníka Pavla Jurča. Ten najskôr v 24. minúte volejom znížil na 1:2 a o tri minúty neskôr po centri Gamkrelidzeho hlavou vyrovnal na - 2:2.   Domácich mohol schladiť neúnavný Seman, jeho strelu však Jenčo bravúrne vyrazil na rohový kop. V 40. minúte mohli zase viesť Michalovčania, keď sa Jurčo predral až k brankárovi hostí Molčanovi, no ten jeho strelu zlikvidoval a následnú dorážku Hamuľaka zrazila obrana na rohový kop. V nadstavenom čase ešte michalovský útočník hlavičkoval nad.


Druhý polčas už toľko šancí nepriniesol. Úvod druhého polčasu sa viac vydaril domácim, ktorí v 58. minúte zavŕšili obrat v stretnutí, keď si autové vhadzovanie Čarnotu zrazil do siete hosťujúci Zápotoka - 3:2. V 67.minúte mohli zvýšiť vedenie domácich Jurčo aj Hamuľák, no nedosiahli na strieľaný center Kovaľa. To, čo sa Jurčovi nepodarilo vtedy, podarilo sa mu v 81. minúte, keď po krásnej akcii Gamkrelidzeho dotlačil loptu do siete Molčanovej brány aj po tretikrát a dosiahol tak hetrik - 4:2.  V závere prišiel nápor hostí. Najskôr mieril Semana len do golmana Jenča. Ten istý hráč v 89. nastrelil brvno domácej brány a z následnej dorážky znížil Kica na rozdiel jedného gólu - 4:3. V nadstavenom čase zahrával z nebezpečnej vzdialenosti priamy kop Seman, ale loptu poslal iba do múru.



MFK Zemplín Michalovce - Partizán Bardejov 4:3 (2:2)
Góly: 24., 27. 81. P. Jurčo, 58. vlastný L. Zápotoka - 9. Marek Seman (11 m), 13. L. Zápotoka
ŽK: 8. J. Čarnota, 11. Zonzon, 14. Shytov, 78. M. Hamuľak, 90+. Korijkov - 45. L. Zápotoka, 54. Hanuščák, 75. Kuhajdík.
Rozhodoval: Michlian - 2 150 divákov

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - J. Čarnota (80. Korijkov), Krmpotič, Shytov, M. Vanák - S. Danko, Zonzon (56. Kovaľ), Gamkrelidze - Garel (67. M. Regáli), M. Hamuľak, P. Jurčo
PARTIZÁN: Molčan - Hanuščák (71. Cuprišin), Palša, V. Staš, S. Kica - Dyjan De Azevedo, L. Zápotoka, F. Kundra (65. Grohoľ), V. Andraščík (82. Marko Lukáč) - Kuhajdík, Marek Seman


Najbližší program MFK Zemplín:
Sobota 25. augusta o 16.00 hod.: Dunajská Streda - Michalovce (6. kolo)
Sobota 1. septembra o 19.30 hod.: Michalovce - Podbrezová (7. kolo)
Sobota 8. septembra o 15.30 hod.: Dolný Kubín - Michalovce (8. kolo)



Uverejnené: 18.08.2012 23:22:13
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.