files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hc winLand čaká štvorzápasová previerka

Hádzanári Hc winLand tento týždeň odohrajú až štyri prípravné zápasy. Prvý dvojzápas odohrajú v stredu a vo štvrtok proti maďarskému FTC PLER Budapešť (Ferencvaros). Prvé stretnutie je na programe v stredu o 18.00, odveta sa uskutoční vo štvrtok predpoludním o 10.30. Druhý dvojzápas odohrajú zverenci trénera Ľuboša Hudáka s ďalším účastníkom Budapešť Bank League Tatabanyiu. Tieto stretnutia sa uskutočnia v piatok a sobotu na pôde maďarského tímu.

Proti Mielcu nezachytili prvý polčas

Účastník hádzanárskej Tipos Extraligy odohral minulý týždeň jeden prípravný zápas, v ktorom  jeho hráči nestačili na tretí tím poľskej Ekstraklasy Tauron Stal Mielec. Poliakom na domácej pôde podľahli o tri góly 28:31 (8:16). „Bohužiaľ, tak isto, ako proti Prešovu (tréningový zápas) sme nezachytili prvý polčas, ktorý sme prehrali o osem gólov. Je vidno, že máme ešte zbytočný rešpekt zo súperov a úvod zápasov nám tak uteká. Dúfam, že počnúc týmto stretnutím sa tohto rešpektu zbavíme a od začiatku sa tak pustíme do súpera,“ uviedol tréner Hc winLand Ľuboš Hudák, ktorý bol spokojný akurát s druhým polčasom. V ňom jeho zverenci dohnali osemgólovú stratu, keď v 51. minúte vyrovnali na 24:24, no záver vyšiel lepšie hosťom, ktorí si v závere ustrážili víťazstvo. „Druhé dejstvo už bolo také, aké by sme chceli vidieť v budúcnosti. Musím vyjadriť spokojnosť, že chlapci zamakali a vrátili sa do zápasu, no záver vyšiel lepšie hosťom,“ dodal lodivod michalovského tímu, ktorý pred sezónou na tomto poste nahradil Pavla Jana.

Tréner Ľuboš Hudák absolvuje tento týždeň so svojimi zverencami štyri zápasové previerky

Ferencváros aj s troma Slovákmi

Tento týždeň na zverencov trénerskej dvojice Ľuboš Hudák - Marcel Vaľo čakajú štyri prípravné zápasy. Michalovčania prvý dvojzápas odohrajú v stredu a vo štvrtok, keď ich súperom bude šiesty tím maďarskej Budapešť Bank League FTC Pler Budapešť (Ferencváros). Prvé stretnutie sa odohrá v stredu o 18.00, odveta je na programe vo štvrtok predpoludním o 10.30. Maďarský tím by mal do Michaloviec prísť aj s trojicou Slovákov, seniorskými reprezentantmi brankárom Teodorom Paulom, či pivotom Martinom Mazákom a juniorským reprezentantom Jakubom Mikitom. Hneď po odohratí týchto stretnutí cestujú hráči Hc winLand za južné hranice Slovenska, kde odohrajú ďalší dvojzápas, tentoraz proti ďalšiemu účastníkovi maďarskej ligy Tatabanyi. Vstupné na domáci zápas proti Ferencvárosu je podobne ako proti Mielcu jedno euro.

Program prípravných zápasoch Hc winLand:
15. august 18.00: Michalovce - Ferencvaros Budapešť
16. august 10.30: Michalovce - Ferencvaros Budapešť
17. august 18.00: Tatabanyia - Michalovce
18. august 10.30: Tatabanyia - Michalovce
25. - 26. august: Turnaj v poľskom Mielci

Peter Brendza



Uverejnené: 14.08.2012 13:01:17 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.