files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V utorok štartuje Michalovce Cup 2012

Od utorka 14. augusta - do štvrtka 16. augusta sa na futbalovom štadióne MFK Zemplín Michalovce odohrá kvalitne obsadený dorastenecký turnaj Michalovce Cup 2012. Turnaj odštartuje utorkovým zápasom Michalovce - Villarreal, ktorý sa uskutoční o 19.30. Ďalšími dvoma účastníkmi Michalovce Cup sú poľská Legia Varšava a taliansky gigant Juventus Turín, ktorí do bojov vstúpia v stredu.

V generálke nerozhodne

Dorastenci MFK Zemplín v sobotu nastúpili na svoj prvý zápas v sezóne, v ktorom privítali Slovan Bratislava. Starší dorastenci sa s belasými rozišli remízou 1:1, keď na gól Štofíka z 18. minúty odpovedal krátko pred koncom prvého polčasu utešenou strelou Bučák. V druhom polčase mohli hráči MFK Zemplín viackrát rozhodnúť, no nevyužili ani jednu príležitosť. „Zápas sme začali veľmi dobre, dali sme gól, hru sme mali pod kontrolou. Do 30. minúty to bolo z našej strany výborné. Potom sme však na pätnásť minút prenechali priestor hosťom, ktorí to využili na vyrovnanie.  V druhom polčase sme si vypracovali dosť dobrých príležitostí, no nevyužili sme ich. Myslím si, že kvalitne pracovala defenzíva. Chýbalo mi akurát kvalitné prevedenie herných činností v útoku. Keby sa nám to podarilo lepšie, určite vyhráme,“ zhodnotil stretnutie tréner starších dorastencov Branislav Sokoli, ktorý bol síce spokojný s výkonom svojich zverencov, no tým tentoraz dobrá hra na tri body nestačila. „Bohužiaľ, za umelecký dojem sa body nedávajú. Ja si myslím, že sme v tomto stretnutí dva body stratili. Dúfam, že sme dobrým výkonom poslali divákom pozvánku na turnaj.“

Lodivod Branislav Sokoli bol po remíze so Slovanom spokojný iba s výkonom

Futbalový sviatok

Remíza so Slovanom Bratislava bola pre dorastencov MFK Zemplín generálkou na kvalitne obsadený turnaj Michalovce Cup, na ktorom budú okrem nich štartovať aj tímy poľskej Legie Varšava, španielskeho Villarrealu a hlavným diváckym magnetom určite bude taliansky Juventus Turín. „Myslím si, že to bude sviatok nielen pre hráčov, ale aj pre nás trénerov. S takýmito tímami sa totiž nestretávate každý deň. Chceme ukázať kvalitnú hru a potešiť tak michalovských divákov,“ skonštatoval lodivod michalovských starších dorastencov. My len dodajme, že Michalovce Cup je turnaj dorasteneckých družstiev. Na prvé dva zápasy nastúpia starší dorastenci, na stretnutie proti Legii Varšava po dohode v klube pravdepodobne mladší dorastenci. Tí v generálke porazili bratislavský Slovan po góloch Vožného a Bellása 2:0.

Program turnaja

Utorok 14. august

19.30: MFK Zemplín Michalovce - CF Villarreal

Streda 15. august

17.00: Villarreal CF - Legia Varšava

19.30: MFK Zemplín Michalovce - Juventus Turín

Štvrtok 16. august

11.00: Juventus Turín - Legia Varšava

17.00: MFK Zemplín Michalovce - Legia Varšava

19.30: Juventus Turín - Villareal CF



Uverejnené: 13.08.2012 18:58:32 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.