files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Starší dorast MFK Zemplín so Slovanom nerozhodne, mladší víťazne

Dnes odohrali svoje prvé majstrovské zápasy v novom súťažnom ročníku prvoligoví dorastenci MFK Zemplín Michalovce. Na hlavnom ihrisku nastúpili proti Slovanu Bratislava, starší s týmto súperom remizovali 1:1, mladší nad ním zvíťazili 2:0. Najbližšie čaká naše dorastenecké výbery prestížny domáci turnaj Michalovce cup 2012, kde si postupne zmerajú sily s Villarrealom (v utorok o 19.30 hod.), Juventusom Turín (v stredu o 19.30 hod.) a Legiou Varšava (vo štvrtok o 17.00 hod.).

Starší dorastenci

Michalovčania nastúpili na svoj prvý zápas s chuťou a od úvodu si vypracovali prevahu, ktorú korunovali otváracím gólom Štofíka, ktorý v 18. minúte dorazil do siete strelu Leška. O osem minút nato chytil gólman Slovana strelu Popoviča. Hneď nato to podobným spôsobom skúšal aj Leško, ale tiež nebol úspešný. Domáci po polhodine hry poľavili, začo ich mohol potrestať Žitný, ale výborný Kira zachránil. Avšak v 39. minúte vystrelil spoza šestnástky Bučák a jeho nádherný projektil skončil v domácej bráne - 1:1. V závere polčasu minula Leškova strela hosťujúcu bránu iba o milimetre. Po prestávke to Leško skúšal opäť, ale jeho priamy kop vyboxoval brankár Sakar na roh. V 74. minúte Kolesár zakončil rýchly protiútok strelou vedľa. Tento striedajúci hráč mal o tri minúty ďalšiu šancu, keď po strele Koscelníka dorážal iba do brankára. Kolesár mohol skórovať aj do tretice, ale v čistej šanci zoči-voči gólmanovi hostí napálil iba do neho. V 83. minúte Bratislavčan Urbanovský vystrelil iba do Kiru. Domáci sa ešte v závere znažili strhnúť víťazstvo na svoju stranu, ale úspešní už neboli, preto doma iba remizovali.

MFK Zemplín Michalovce - ŠK Slovan Bratislava 1:1 (1:1)

Góly: 18. J. Štofík - 39. Bučák

MFK ZEMPLÍN: Kira - M. Popovič (67. D. Horňák), Sochanič, J. Šimko, Šimčák - M. Koscelník, Turik, J. Kiss, Lechman (74. Harvila) - J. Štofík (71. T. Kolesár), A. Leško

Mladší dorastenci

Zverenci kormidelníka Jána Gajdoščíka sa rozbiehali pomalšie a ich najväčšiu šancu v prvom polčase spálil v úplnom závere Grič, ktorý hlavou tesne minul bránu Slovana. Desať minút po zmene strán však už dokázali prvýkrát skórovať, po peknej akcii Vajsa na ľavej strane sa lopta dostala ku Gričovi, ktorý vystrelil, brankár loptu iba vyrazil pred seba a dobiehajúci Vožný zblízka dorazil - 1:0. V 67. minúte hosťujúci gólman Prokop udrel michalovského hráča, začo mu rozhodca udelil iba žltú kartu a po dohovore s asistentom nariadil pokutový kop. Jeho exekútorom bol Grič, ktorého strelu z bieleho bodu však brankár kryl. Gólová poistka Michaloviec prišla v 72. minúte, Bellásova krížna strela skončila aj s pomocou teču brániaceho hráča v hosťujúcej sieti - 2:0.

MFK Zemplín Michalovce - ŠK Slovan Bratislava 2:0 (0:0)

Góly: 50. T. Vožný, 72. Bellás

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - Halagan, M. Janočko, Mikovčík, Havrila - L. Tóth, Grič (80+. Copko), M. Ferko (75. M. Kolesár), Vajs (75. J. Andrejko) - Chocholáček (59. Bellás), T. Vožný

Zdroj: mfk zemplin



Uverejnené: 11.08.2012 17:26:49
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.