files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín aj s treťou výhrou

Futbalisti MFK Zemplín zvíťazili v treťom kole II. futbalovej ligy na domácom trávniku nad Liptovským Mikulášom najtesnejším rozdielom 1:0. O jediný presný zásah v stretnutí sa v 73. minúte postaral Pavol Jurčo, ktorý rozhodol o tom, že MFK Zemplín si v tejto sezóne aj v treťom stretnutí na svoje konto pripíše víťazstvo. Zverenci trénera Rusnáka sa najbližšie predstavia v sobotu 11. augusta v Šali, ešte predtým ich však čaká v utorok 9. augusta zápas prvého kola Slovnaft Cupu na pôde Lučenca. Doma ich budeme môcť vidieť o dva týždne, keď v čase Zemplínskeho jarmoku, v sobotu 18. augusta privítajú o 19.30 celok Bardejova.

V súboji dosiaľ neporazených celkov sa hral futbal priemernej úrovne. Hostia, ako sa dalo čakať, sa zamerali na pevnú defenzívu, z ktorej vyrážali do rýchlych protiútokov. Prvý polčas veľa vzruchu pred obidvoma bránami nepriniesol. V 3. minúte sa na pravej strane uvoľnil Jurčo a jeho strieľaný center vyrazil golman Liptákov Šavol. O osem minút neskôr sa o gól prudkou strelou o zmenu skóre pokúšal Zonzon. Chvíľu nato nemieril presne opäť Jurčo a na druhej strane si lopta z kopačky Labuna takisto smer do brány nevybrala. Najväčšiu šancu prvého polčasu si vypracovali hostia. V 43. minúte Pastva potiahol loptu, následne krásne našiel úplne voľného Tomka, no ten prestrelil nielen Brédu, ale aj bránku domácich.

Lodivod michalovského celku sa počas polčasovej prestávky rozhodol urobiť jednu zmenu v zostave, keď Danka nahradil Garel. Ten prinesol oživenie do hry domácich, no boli to paradoxne hostia, ktorí mohli otvoriť skóre, keď sa po Labunovom priamom kope vyznamenal Bréda. V 64. minúte mohol skórovať opäť hosťujúci Tomko, no po rohovom kope nemieril presne medzi domáce žrde. O štyri minúty sa mohli tešiť domáci. Jurčo poslal center na hlavu Hamuľaka, jeho hlavičku však skrotil golman hostí Šavol. V 73. minúte sa domáci predsa dočkali, keď najskôr Hamuľak nedopravil Garelov center do siete, no v skrumáži sa najlepšie zorientoval Jurčo, ktorý si tak v Michalovciach otvoril svoj strelecký účet. Do konca zápasu si už ani jedno mužstvo gólovú šancu nevypracovalo, a tak si hráči MFK Zemplín na svoje konto pripísali tretie víťazstvo v tejto sezóne a v tabuľke sú bez straty bodu na prvom mieste.

MFK Zemplín Michalovce - MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:0 (0:0)

Gól: 73. P. Jurčo

ŽK: 34. Zonzon, 60. Krmpotič - 78. P. Tomko

Rozhodoval: Fajčík - 1 970 divákov

MFK ZEMPLÍN: Bréda - J. Čarnota, Krmpotič, Vernon, M. Vanák - S. Danko (46. Garel), Zonzon, Gamkrelidze, Immorlano (53. Kovaľ), P. Jurčo - M. Hamuľak

MFK TATRAN: Šavol - P. Moravčík, Kubena, Daško, Janec - Rezer (59. Ďungel), T. Labun, I. Lišivka (65. Balluch), Pastva, Popik (72. Šupej) - P. Tomko

Najbližší program MFK Zemplín:

Utorok 7. augusta o 17.30 hod.: Lučenec - Michalovce (1. kolo Slovenského pohára)

Sobota 11. augusta o 16.30 hod.: Šaľa - Michalovce (4. kolo)

Sobota 18. augusta o 19.30 hod.: Michalovce - Bardejov (5. kolo)

Peter Brendza



Uverejnené: 05.08.2012 09:44:51
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.