files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Máme sa na čo tešiť

Na začiatku septembra odštartuje už 11.ročník slovensko-českej interligy v ženskej hádzanej. Michalovská Chemkostav aréna bude dejiskom zaujímavých zápasov. No a niektoré stretnutia budú mať obzvlášť špecifickú príchuť.
 
Už v 4.kole (v závere septembra) zavíta do centra Zemplína odveký český rival z Veselí na Morave. Na jeho lavičke sedí tréner Pavol Jano, ktorý ešte donedávna viedol mužský extraligový WinLand Michalovce. Už teraz sa na neho mnohí michalovskí priaznivci tešia. Dovolím si tvrdiť, že desiatky priaznivcov prídu do haly len kvôli temperamentnému prejavu tohto svojského kormidelníka. Uvidíme, či svoje búrlivé reakcie bude uplatňovať aj pri vedení ženského kolektívu, ktorý je predsa len o poznanie citlivejší ako ten mužský.

Pavol Jano sa v septembri do Michaloviec vráti, ale už ako súper


V druhej polovici októbra by s tímom Partizánskeho mal do metropoly Zemplína pricestovať aj mladý, len 25-ročný lodivod Tomáš Hlavatý. Tento novopečený tréner Partizánskeho si len pred niekoľký dňami zbalil v Chemkostav aréne kufre. Bývalý asistent trénera Iuventy Jána Packu určite bude chcieť veľmi dokázať, že sa v michalovskom klube veľa naučil a že to chce dokonale využiť v službách konkurenčného tímu. Jeho veľkým plusom bude aj výborná znalosť michalovských hráčok.

No a v úvode novembra by sa na chemkostaváckej palubovke mala predstaviť Alžbeta Polláková. Po viac ako dvojročnej anabáze v Michalovciach s ňou už funkcionári nepredĺžili zmluvu. Rýchlonohá spojka zamierila do Senca. Na michalovskej palubovke bude mať bez pochýb veľkú motiváciu. Určite v pozitívnom zmysle slova poblázni celý senecký kolektív a ktovie, akým výsledkom sa jeho duel úradujúcim slovenským majstrom skončí.

(jan)



Uverejnené: 31.07.2012 11:55:58 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.