files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla začala druhú fázu letnej prípravy

Hokejisti HK Dukla Michalovce začali v pondelok 23. júla druhú fázu prípravy na novú sezónu. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka práve v tento deň odišli na päťdňové sústredenie do Medzilaboriec. Po tomto sústredení bude príprava pokračovať v domácich podmienkach. Na ľad by sa mali hráči Dukly dostať 6. augusta. V príprave majú na programe jedenásť prípravných zápasov, generálkou pre nich bude domáci zápas s Trebišovom. Prvá hokejová liga začína 18. septembra a hráči Dukly v ňom privítajú Topoľčany.

Päťdňové kondičné sústredenie
Minuloročný semifinalista play-off prvej hokejovej lige začal druhú fázu letnej prípravy. Ako je známe, prvá etapa prípravy trvala od začiatku mája, do konca júna. Práve v týchto dňoch sa hokejisti Dukly zišli opäť a začali druhú fázu prípravy na nastávajúcu sezónu, ktorú odštartovali už pod vedením nového trénera Miroslava Ihnačáka.  „V prvých dňoch hráči absolvujú kondičné v neďalekých Medzilaborciach, kde pobudnú do piatka. Tréneri využívajú na naberanie kondície tamojšie lesy, ako aj blízku telocvičňu, či posilňovňu. Tréningy, ktoré sú zamerané prevažne na naberanie kondície, hráči absolvujú dvakrát až trikrát denne,“ informoval nás športový riaditeľ Dukly Peter Tirpák, ktorý zatiaľ nechcel konkretizovať mená nových posíl. „Do druhej fázy letnej prípravy sa zapojili všetci ôsmi podpísaní hráči a takisto aj nádejní juniori. Dohodnutí sme aj s ďalšími hokejistami, no dokedy nie je podpis na papieri, ich mená nezverejníme.“

Dukla odštartovala druhú fázu letnej prípravy už pod vedením Miroslava Ihnačáka

V príprave proti Sanoku, Bardejovu, či Trebišovu
Po návrate z kondičného sústredenia v Medzilaborciach sa budú hráči Dukly pripravovať v domácich podmienkach. Na ľad by prvýkrát mali vykorčuľovať v pondelok 6. augusta. „Je to relatívne neskoro, keď po minulé roky hráči išli na ľad oveľa skôr, no vzhľadom k tomu, že súťaž začína až 18. septembra, tréneri tímu rozhodli takto,“ poznamenal športový riaditeľ Dukly. Súčasťou prípravy na nový ročník budú aj zápasové previerky tímu. V nej odohrajú zverenci trénera Miroslava Ihnačáka jedenásť stretnutí, kde ich súpermi budú napríklad ja poľský majster Sanok, ako aj minulosezónny víťaz prvej ligy Bardejov. Dukla sa nevyhne ani tradičného zemplínskemu derby proti Trebišovu. „Prvé stretnutie absolvujeme v utorok 14. augusta na ľade Miškolca. Doma nás diváci prvýkrát budú môcť vidieť v dvojzápase v pondelok 27. a utorok 28. augusta, kedy najskôr privítame Miškolc a potom Sanok. Generálku na prvé kolo ligy odohráme v piatok 14. septembra, keď nastúpime proti Trebišov,“ načrtol priebeh domácich zápasov športový riaditeľ Dukly Peter Tirpák. My len dodajme, že prvá hokejová liga začína v utorok 18. septembra a Dukla v ňom privíta Topoľčany.   

Prípravné zápasy
14. 8. Miskolc - Michalovce
17. 8. Prešov - Michalovce
21. 8. Trebišov - Michalovce
24. 8. Bardejov - Michalovce
27. 8. Michalovce - Miskolc
28. 8. Michalovce - Sanok
31. 8. Sanok - Michalovce
4. 9. Michalovce - Prešov
7. 9. Michalovce - Bardejov
11. 9. Michalovce - Nowy Targ
14. 9. Michalovce - Trebišov (generálka)

Peter Brendza



Uverejnené: 25.07.2012 12:04:36 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.