files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín v generálke proti Lokomotíve Košice

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce odohrali v príprave na novú sezónu zatiaľ päť zápasov, v ktorých zaznamenali tri výhry, jednu remízu a jednu prehru. Do kádra účastníka druhej ligy v týchto dňoch pribudol Kevin Zonzon, ktorý sa vrátil z hosťovania v Spišskej Novej Vsi. Posledné prípravné stretnutie pred štartom ligovej súťaže, v ktorej v prvom kole MFK privíta Dubnicu, odohrajú zverenci trénera Alberta Rusnáka v sobotu 14. júla, kedy o 19.30 nastúpia proti Lokomotíve Košice.


Tréner Albert Rusnák vyjadril s prípravou na novú sezónu spokojnosť


Tri výhry, jedna remíza, jedna prehra
Druholigoví futbalisti sa na novú sezónu pripravujú od 13. júna. V príprave zatiaľ absolvovali päť zápasov, v ktorých zaznamenali tri výhry, jednu remízu a jednu prehru. Najskôr triumfovali na pôde poľského Nowého Saczu 3:2, následne zaznamenali jedinú prehru, keď prehrali na ihrisku ďalšieho účastníka druhej ligy Rimavskej Soboty vysoko 0:3. Chuť po tejto prehre si hráči MFK napravili víťazstvami nad ukrajinským Ľvovom 1:0 ako aj domácim triumfom nad Bardejovom 2:1. V poslednom stretnutí remizovali na pôde Prešova 1:1, keď o skalp corgoňligistu prišli až tesne pred koncom stretnutia. „Nám v tejto fáze nešlo o výsledky, ale o to, aby si noví hráči zvykli na náš systém. To sa nám z časti podarilo, a tak aj vzhľadom k tomu, že sa nám v tejto časti nikto vážne nezranil a mohli sme tak trénovať kompletní, môžem s krátkou prípravou vyjadriť spokojnosť,“ uviedol lodivod MFK Zemplín Albert Rusnák, ktorého zverenci v sobotu absolvujú generálku na prvé kolo II. ligy, v ktorej o 19.30 privítajú Lokomotívu Košice. Ako je známe MFK Zemplín majstrovskú súťaž začína v sobotu 21. júla, kedy jeho hráči na vlastnej pôde taktiež o 19.30 privítajú tím Dubnice.

Zonzonov návrat
Do kádra trénera Alberta Rusnáka pribudla tento týždeň staronová posila. Z hosťovania v Spišskej Novej Vsi sa totiž vrátil Francúz Kevin Zonzon, ktorý by mohol zaplniť post defenzívneho stredopoliara. „Kevin v sobotu určite dostane príležitosť. Chceme ho odskúšať a uvidíme ako mu to pôjde,“ poznamenal lodivod MFK Zemplín, ktorého navyše teší, že do tréningu sa pomaly zapájajú aj zranení hráči. „Od začiatku tohto týždňa s nami naplno zarezáva Róbert Kovaľ. Určite to ešte nie je ten Kovaľ, ktorého by sme chceli vidieť, ale myslím si, že do mesiaca by mal byť v starej forme,“ podotkol Albert Rusnák, podľa ktorého by sa v najbližšej dobe do kopy mal dať aj stopér Korijkov. „Ďalší defenzívny hráč Hruška by mal byť tímu k dispozícii na konci augusta,“ dodal na záver Rusnák.

MFK Zemplín v príprave:
MKS Sandecja Nowy Sacz - MFK Zemplín Michalovce 2:3 (2:0)
Góly: 34. a 42. Janičijevič - 69. a 87. P. Jurčo, 83. Hamuľák
MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - J. Čarnota, Krmpotič, Podhorin (55. Dargaj), M. Vanák - S. Danko, Mihok (46. Kokočák), Immorlano (65. D. Kunca) - P. Jurčo - Grondona Sanchez (46. Gamkrelidze), Hamuľák.

MŠK Rimavská Sobota - MFK Zemplín Michalovce 3:0 (2:0)
Góly: Pet. Ďurica 2 (1 z 11 m), Vilkovský
MFK ZEMPLÍN: Bréda - D. Kunca, Krmpotič, L. Horváth, M. Vanák (46. Hutaj) - Kokočák (46. L. Forgáč), S. Danko (46. Podhorin), Gamkrelidze (46. Immorlano) - P. Jurčo (46. O. Špilár), Hamuľák (46. M. Regáli), Sanchez Grondona.

FC Karpaty Ľvov - MFK Zemplín Michalovce 0:1 (0:0)
Gól: 60. Grondona Sanchez
MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - Podhorin (58. O. Špilár), Krmpotič, Vernon, M. Vanák - Kokočák (46. Grondona Sanchez), Dargaj - S. Danko - Gamkrelidze, P. Jurčo, L. Jacko.

MFK Zemplín Michalovce - Partizán Bardejov 2:1 (1:0)
Góly: 45+. Hamuľák, 54. P. Jurčo - 52. L. Zápotoka
MFK ZEMPLÍN: Bréda - J. Čarnota, Krmpotič, Vernon, M. Vanák (55. Dargaj) - P. Jurčo, S. Danko, Gamkrelidze (65. L. Jacko), Garel - Immorlano - Hamuľák (60. D. Kunca).

1. FC Tatran Prešov - MFK Zemplín Michalovce (II. liga) 1:1 (0:0)
Góly: 89. Torres - 63. Danko.
ČK: 45. Diviš
MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - J. Čarnota, Krmpotič, Vernon, M. Vanák - P. Jurčo (80. L. Forgáč), Gamkrelidze, S. Danko, Garel (70. M. Regáli) - Hamuľák (40. D. Kunca, 80. Grondona Sanchez), Immorlano (70. Dargaj).

Peter Brendza



Uverejnené: 13.07.2012 12:54:13 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.